فراکسیون امید
فراکسیون امید
بهزاد نبوی گفت: امیدم به این است که اگر برجام احیا شود و وضعیت اقتصادی کمی تکان بخورد ممکن است مردم به مسائل سیاسی گرایش پیدا کنند.
منیبان نوشت: فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: به عنوان یک شهروند استنباط من این است که با آنچه طی دو انتخابات گذشته شاهد بودهایم نظام انتخابات ما به مرور به سمت بیمعنا شدن حرکت کرده است و مفهوم مسابقه، رقابت و مشارکت عمومی برای اینکه همه شهروندان ایرانی در تعیین سرنوشت خود ایفای نقش بکنند به کلی از دست رفته است.
انصاف نیوزنوشت: بهزاد نبوی، فعال سیاسی اصلاحطلب دربارهی ایدهی شورای میانهروها میگوید: من از زمان مجلس دهم چنین ایدهای را داشتم و کماکان همان ایده را دارم اما الان اصلا مردم در صحنه حضور ندارند و حتی اگر انتخابات نسبتا آزاد و رقابتی برگزار شود، هیچ ائتلافی منجر به پیروزی میانهروها نخواهد شد.
بهزاد نبوی: از زمان تشکیل مجلس دهم به دنبال ایدهی شورای میانهروها بوده اما برخی اصلاحطلبان با آن مخالفت کردهاند.
حائری و جریان حامی او موضوع رفرنداوم را به عنوان دستاویزی جهت آزمون ایمان نظام و رهبری به مردم طرح میکند، آزمونی که جریان حامی او بارها از زیر بارش شانه خالی کرده است.
حسین نورانی نژاد در روزنامه هممیهن نوشت: نکته دوم به ناامیدی بخش بزرگی از مردم نسبت به ظرفیت ساختار برای تغییرات دموکراتیک باز میگردد. مقایسه امروز با یک دهه پیش نشان میدهد که قدرت و اختیارات نهادهای انتخابی دولت و مجلس که پیش از آن هم بههیچوجه قابل قبول نبود، بهشدت کاهش یافته و تاسیس شوراهای فراقانونی مختلف، عملا سیاستگذاری و اجرا در بخشهای مهمی از حکمرانی را از حیطه نظارت و...
اسحاق جهانگیری در انتخابات سال 96 اتهاماتی را علیه قالیباف مطرح کرد که مصداق تشویش هدفمند اذهان عمومی بهشمار میرفت.
کشاندن مسئولان به درگیری با یکدیگر، نقشه بدخواهان ملت ایران است که راز حمایتشان از مدیران ناکارآمد در دولت سابق را «رساندن کشور به نقطه جوش» میخواندند.
اکوایران نوشت: جنجالیترین تحقیق و تفحص مجلس انقلابیِ یازدهم انگیزههایی غیر از دفاع از حقوق مردم داشته یا دستکم آنقدر به دور از وقعیت تنظیم شده که حتی صدای دستگاه قضایی را هم درآورده است؛ تحقیق و تفحصی که برای تهیه آن میلیونها تومان از بیتالمال خرج شده و تنها دستاوردش جا انداختن فسادی در ذهن مردم بوده که قوه قضائیه اساساً نفس وجود آن را تأیید نمیکند.
اقتصادنیوز: در طول چهار سال هر دوره مجلس، چندین و چند درخواست تحقیق و تفحص تصویب میشود، برای آن بودجه تعیین میکنند و وقت چند نماینده هم درگیر آن میشود؛ اما اغلب آنها به نتیجه نمیرسد و حتی گزارشهایشان هم قرائت نمیشود و وقتی هم که گزارشی قرائت میشود، گاه آنقدر ناقص و بدون مستندات قانونی است که صدای قوه قضائیه را درمیآورد.
علی مطهری با اشاره به نقد کارنامه انقلاب نوشت: ضعف دیگر، کمرنگ شدن نقش وزارت امور خارجه در سیاست خارجی است بهطوری که در نوع روابط ما با کشورهای خاورمیانه و روسیه و چین تصمیمگیر اصلی نظامیها هستند. به همین دلیل روابط ضعیفی با کشورهای اسلامی داریم بهطوری که برخی از آنها از ترس ما به دامن اسراییل افتادهاند.
در شرایطی که اصلاح طلبان در سکوت اجباری به امید امکان بازگشت به حاکمیت به سر می برند. میانه روی متاع بی بازاری در دست روحانی است!
دفتر علی لاریجانی در اطلاعیه ای نقلقول منتشرشده از وی درباره ورود به انتخابات مجلس را تکذیب کرد.
شرق نوشت: میرزایی نماینده پیشین محلس گفت: مردم، اکنون باور دارند که اگر یکسوم این سطح بیسابقه از حمایتهایی که از دولت رئیسی در 17 ماه گذشته به عمل آمده، از دولت روحانی به عمل میآمد، شرایط کنونی کشور به کلی متفاوت از امروز بود. این به آن معناست که دیگر یک گارد بسته با افکار عمومی وجود ندارد و جامعه آمادگی بیشتری برای شنیدن دفاعیات کسانی مانند حسن روحانی، لاریجانی، ظریف، جهانگیری،...
همتی در توئیتی نوشت: از اول مهر ماه ظرف کمتر از 3 ماه قدرت خرید مردم 20 درصد کاهش یافت.