فراکسیون امید
فراکسیون امید
کیهان نوشت: اختلاف نظرها در جبهه اصلاحات بر سر دو موضوع، یکی حضور یا تحریم انتخابات و دوم فعالیت به عنوان اصلاحطلب زیر چتر نظام و انقلاب یا همراهی به جریان برانداز وابسته غرب شدت گرفته است.
تابناک نوشت: در مجموع 48847 نفر در این دوره برای ورود به ساختمان بهارستان نامنویسی داشتند. نگاه به جزئیات ثبتنامها طی روزهای این مرحله نیز قابل تأمل است؛ روز اول 7700 نفر، روز دوم 6247 نفر، 5201 نفر در روز سوم، 4349 نفر برای روز چهارم، 4265 نفر روز پنجم، 7882 نفر در روز ششم و 13234 نفر در آخرین روز مدارک هویتی خود را در سامانه وزارت کشور بارگزاری کردند.
بحث جدی و مهمی است که میان دو طیف در جبهه اصلاحات جریان دارد؛ این که: «بالاخره ما میخواهیم درون نظام و زیر چتر اسلام و انقلاب باشیم، یا ساختارشکنی کنیم و خرج گروهکهای برانداز و عقبه غربی آنها شویم؟!
روز گذشته دو خبرگزاری فارس و تسنیم با انتشار دو خبر از ورود بسیاری از چهرههای منتسب به جریان اصلاحات و اعتدالیون به دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در مرحله پیشثبتنام خبر دادند. خبرهایی که البته ساعتی بعد از سوی بسیاری از این چهرهها تکذیب شد. براساس خبری که فارس به نقل از کمالالدین پیرموذن، نماینده اصلاحطلب دوره نهم مجلس منتشر کرده بود، پزشکیان، مطهری، کواکبیان، حسین مرعشی، محسن...
مجمع وزیران ادوار که ریاست آن را محمدرضا عارف معاون برعهده دارد، از نخبگان برای شرکت در پیش ثبتنام انتخابات مجلس دعوت کرد.
پیشثبتنام داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم در دو روز گذشته عدد 13 هزار نفر را پشت سر گذاشت که نسبت به ادوار قبل افزایش قابلتوجهی داشته، در حالی که جریانهای برانداز و برخی جریانات داخلی تلاش در ایجاد فضای یأس و ناامیدی مردم از صندوق رای داشتند.
دیدهبان ایران نوشت: پارسایی، نماینده مجلس دهم در پاسخ به اینکه چه جریانی مانع به نتیجه رسیدن پرونده سعید طوسی شد، گفت: اینکه به دستور چه کسی بود مشخص نیست ولی پرونده در کمیسیون اصل 90 با شاکیهای خصوصی موجود بود. کاری که کمیسیون اصل 90 میتواند انجام دهد این است که پرونده را به مراجع قضایی ارجاع دهد. منتهی در خود کمیسیون اصل 90 یک پرونده محرمانهای درباره پرونده طوسی وجود داشت و شاکیان...
دیده بان ایران نوشت: پارسایی، نماینده مجلس دهم در پاسخ به اینکه چه جریانی مانع به نتیجه رسیدن پرونده سعید طوسی شد، به دیدهبان ایران گفت: اینکه به دستور چه کسی بود مشخص نیست ولی پرونده در کمیسیون اصل 90 با شاکیهای خصوصی موجود بود.
بهزاد نبوی گفت: امیدم به این است که اگر برجام احیا شود و وضعیت اقتصادی کمی تکان بخورد ممکن است مردم به مسائل سیاسی گرایش پیدا کنند.
منیبان نوشت: فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: به عنوان یک شهروند استنباط من این است که با آنچه طی دو انتخابات گذشته شاهد بودهایم نظام انتخابات ما به مرور به سمت بیمعنا شدن حرکت کرده است و مفهوم مسابقه، رقابت و مشارکت عمومی برای اینکه همه شهروندان ایرانی در تعیین سرنوشت خود ایفای نقش بکنند به کلی از دست رفته است.
انصاف نیوزنوشت: بهزاد نبوی، فعال سیاسی اصلاحطلب دربارهی ایدهی شورای میانهروها میگوید: من از زمان مجلس دهم چنین ایدهای را داشتم و کماکان همان ایده را دارم اما الان اصلا مردم در صحنه حضور ندارند و حتی اگر انتخابات نسبتا آزاد و رقابتی برگزار شود، هیچ ائتلافی منجر به پیروزی میانهروها نخواهد شد.
بهزاد نبوی: از زمان تشکیل مجلس دهم به دنبال ایدهی شورای میانهروها بوده اما برخی اصلاحطلبان با آن مخالفت کردهاند.
حائری و جریان حامی او موضوع رفرنداوم را به عنوان دستاویزی جهت آزمون ایمان نظام و رهبری به مردم طرح میکند، آزمونی که جریان حامی او بارها از زیر بارش شانه خالی کرده است.
حسین نورانی نژاد در روزنامه هممیهن نوشت: نکته دوم به ناامیدی بخش بزرگی از مردم نسبت به ظرفیت ساختار برای تغییرات دموکراتیک باز میگردد. مقایسه امروز با یک دهه پیش نشان میدهد که قدرت و اختیارات نهادهای انتخابی دولت و مجلس که پیش از آن هم بههیچوجه قابل قبول نبود، بهشدت کاهش یافته و تاسیس شوراهای فراقانونی مختلف، عملا سیاستگذاری و اجرا در بخشهای مهمی از حکمرانی را از حیطه نظارت و...
اسحاق جهانگیری در انتخابات سال 96 اتهاماتی را علیه قالیباف مطرح کرد که مصداق تشویش هدفمند اذهان عمومی بهشمار میرفت.