فراکسیون امید
فراکسیون امید
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، روز گذشته با حضور پرشور مقامات و چهرههای سیاسی کشور پای صندوقهای رای برگزار شد. از جمله ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری که در نخستین ساعات آغاز فرآیند رایگیری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، رای خود را به صندوق ستاد انتخابات کشور انداخت. در کنار او احمد وحیدی وزیر کشور، محمدتقی چراغی معاون سیاسی وزیر...
«با قهر کردن و کنار کشیدن از انتخابات مسالهای حل نمیشود بلکه تشدید هم میشود. مردم اگر در انتخابات شرکت نکنند، آن اتفاقی رخ میدهد که آنها نمیخواهند، پس رای بدهند.» رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم بیان کرد: شرکت در انتخابات حق طبیعی و ملی ما است. ما در یک خانواده به نام کشور زندگی میکنیم که نسبت به آن مسئولیت مشترک داریم و باید مسئولیت مان را انجام دهیم. محمدرضا عارف با حضور در...
در نشست کاندیداهای صدای ملت با حضور منصور حقیقت پور، زهرا ساعی و پروین داداندیش، مواضع انتخاباتی و برنامههای این کاندیداها بررسی شد.
علی مطهری درباره لیست انتخاباتی خود گفت: ملاک ما اعتدال، عقلگرایی، دوری از شعارزدگی و ایجاد تغییر در حد امکان است. فهرست ما نه اصولگرا و نه اصلاحطلب است و در واقع صدای مردم است و برای هیچکدام از این گروهها اصالتی قائل نیست.
فهرست انتخاباتی اصلاحطلبان برای انتخابات دوازدهم مجلس به وضوح گویای تصمیم جمعی چهرههای سنتی این جریان برای واگذاری رقابت به اعضای جوانتر است.
روزنامه اعتماد در گزارشی که پیش از انتشار لیست صدای ملت چاپ شده برخی جزئیات از این لیست را رسانه ای کرده است.
عضو فراکسیون امید (اصلاحطلبان) در مجلس دهم معتقد به واسطه ادامه قهر با انتخابات دیگر سازمان رایی برای این طیف نمیماند و نگاه قهر با انتخابات نگاهی فانتزی است.
بیانیه 110 نفره جمعی از اصلاحطلبان برای روزنهگشایی در انتخابات را باید گامی در جهت مخالفت با طیف رادیکال این جریان دانست که جبهه اصلاحات را در دست دارند و سالهاست که خاتمی و کلیت این جبهه سیاسی را دچار انفعال و ضعف در تصمیمگیری کردهاند.
برخلاف فضاسازیها و مظلومنماییهای مدعیان اصلاحات و اعتدال طی چندماه گذشته مبنی بر این که قادر به ارائه فهرست انتخاباتی در تهران نیستند، اکنون خبر رسیده که این طیف لیست کامل سینفره ارائه خواهند کرد.
ایسنا نوشت: با اینکه قانون انتخابات در ایران هر چند سال یکبار اصلاح می شود ولی ضعف احزاب یکی از دلایلی است که هیچگاه نظام انتخاباتی ایران حزبی نمی شود.
به نظر میرسد اصلاحطلبان در 2 انتخابات پیش رو به ویژه دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی تمایلی به کنارهگیری نداشته باشند. شاهد این گزاره را هم میتوان از خلال سخنان آنان در نشست با رئیس جمهور دریافت.
به نظر میرسد اصلاحطلبان در دو انتخابات پیش رو بویژه دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی تمایلی به کنارهگیری نداشته باشند. شاهد این گزاره را هم میتوان از خلال سخنان آنان در نشست با رئیس جمهور دریافت.
به نظر میرسد اصلاحطلبان در دو انتخابات پیش رو بویژه دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی تمایلی به کنارهگیری نداشته باشند. شاهد این گزاره را هم میتوان از خلال سخنان آنان در نشست با رئیس جمهور دریافت
رهامی درباره اقدامات انتخاباتی عارف گفت: فضای سیاسی عمومی برای عارف و امثال او، چندان مهیا نیست.
عضو «فراکسیون امید» در مجلس قبل، ضمن بررسی علت تشتت اصلاحطلبان درباره انتخابات اسفندماه گفت: بعید است جبهه اصلاحات به موضع واحدی در قبال انتخابات برسد.
اختلافات میان طیفهای مختلف اصلاحطلبان شدت گرفته است. در حالی که برخی احزاب بر حضور در انتخابات تاکید دارند، برخی دیگر خواستار عدم مشارکت هستند.