سه‌شنبه 18 دی 1403

فرصت طلایی برای هوش مصنوعی آمریکایی / چشم انداز موفقیت فناوری در چهار سال آینده

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
فرصت طلایی برای هوش مصنوعی آمریکایی / چشم انداز موفقیت فناوری در چهار سال آینده

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز سال جدید، از رئیس جمهور جدید در کاخ سفید و همچنین فرصتی طلایی برای فناوری و رقابت اقتصادی آمریکا استقبال خواهیم کرد. از زمان اختراع الکتریسیته، ایالات متحده امروز این فرصت را نداشت که از فناوری جدید برای تقویت اقتصاد کشور استفاده کند. از بسیاری جهات، هوش مصنوعی الکتریسیته عصر ما است و چهار سال آینده می‌تواند پایه‌ای برای موفقیت اقتصادی...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز سال جدید، از رئیس جمهور جدید در کاخ سفید و همچنین فرصتی طلایی برای فناوری و رقابت اقتصادی آمریکا استقبال خواهیم کرد. از زمان اختراع الکتریسیته، ایالات متحده امروز این فرصت را نداشت که از فناوری جدید برای تقویت اقتصاد کشور استفاده کند. از بسیاری جهات، هوش مصنوعی الکتریسیته عصر ما است و چهار سال آینده می‌تواند پایه‌ای برای موفقیت اقتصادی آمریکا در ربع قرن آینده ایجاد کند. در مایکروسافت، ما چشم انداز سه بخشی را برای موفقیت فناوری آمریکا می‌بینیم. این بار پیشرفت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها در فناوری و زیرساخت‌های هوش مصنوعی پیشرو در جهان آغاز می‌شود. دوم، این کشور باید از برنامه‌های مهارتی حمایت کند که امکان پذیرش گسترده هوش مصنوعی و افزایش فرصت‌های شغلی را در سراسر اقتصاد فراهم می‌کند. در نهایت، ایالات متحده باید بر صادرات هوش مصنوعی آمریکایی به متحدان و دوستان خود تمرکز کند، اقتصاد داخلی خود را تقویت کند و اطمینان حاصل کند که سایر کشور‌ها از پیشرفت‌های هوش مصنوعی بهره‌مند می‌شوند. این کشور فرصتی منحصر‌به‌فرد برای دنبال کردن این چشم انداز و ایجاد ایده‌های اساسی تعیین شده برای سیاست هوش مصنوعی در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ دارد. دستیابی به این چشم انداز مستلزم مشارکتی است که رهبران دولت، بخش خصوصی و موسسات آموزشی و غیرانتفاعی کشور را متحد کند. در مایکروسافت، ما برای شرکت در این سفر هیجان‌زده هستیم.

فناوری به عنوان پایه‌ای برای رشد اقتصادی

از اواسط دهه 1700، جهان شاهد جهش‌های بزرگی از طریق انقلاب‌های صنعتی بزرگ بوده است که هر کدام از آنها توسط فناوری پیشگامانه هدایت می‌شوند. موتور بخار اولین انقلاب صنعتی جهان را در بریتانیا شعله ور کرد و رشد اقتصادی را از طریق پیشرفت‌های بعدی و سریع در صنعت آهن تشدید کرد. انقلاب صنعتی دوم که در اواخر دهه 1800 آغاز شد، ایالات متحده را به رهبری اقتصاد جهانی رساند. آمریکایی‌ها به طور منحصر به فردی از قدرت برق در سراسر اقتصاد استفاده کردند، از جمله با تغییر ماشین ابزار برای ساختن بزرگترین اقتصاد مبتنی بر تولید در جهان. سومین انقلاب صنعتی در نیمه دوم دهه 1900 به وجود آمد که توسط تراشه‌های کامپیوتری و نرم‌افزار تقویت شد. بار دیگر، ایالات متحده جهان را در این دوره فناوری جدید رهبری کرد و شرکت‌های جدیدی از جمله خود مایکروسافت را به وجود آورد که پنجاهمین سالگرد خود را در آوریل امسال جشن خواهند گرفت. هر یک از این دوره‌ها با چیزی مشخص شد که اقتصاددانان آن را فناوری همه منظوره یا GPT می‌نامند. برخلاف محصولات تک منظوره، GPT‌ها نوآوری و بهره وری را در سراسر اقتصاد افزایش می‌دهند. آهن‌کاری، برق، ماشین‌ابزار، تراشه‌های کامپیوتری و نرم‌افزار همگی جزو تاثیرگذارترین GPT‌های تاریخ هستند.

فناوری و زیرساخت هوش مصنوعی پیشرو در جهان

همانطور که به آینده نگاه می‌کنیم، واضح است که هوش مصنوعی آماده تبدیل شدن به یک GPT در حال تغییر جهان است. هوش مصنوعی وعده می‌دهد که نوآوری و بهره وری را در هر بخش از اقتصاد افزایش دهد. ایالات متحده آماده است تا در خط مقدم این موج فناوری جدید قرار گیرد، به خصوص اگر قدرت خود را دو چندان کند و به طور مؤثر در سطح بین المللی شریک شود. قدرت تکنولوژیک آمریکا همیشه در بخش خصوصی ریشه دارد. امروزه، ایالات متحده به لطف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و نوآوری‌های شرکت‌های آمریکایی در هر اندازه، از استارت‌آپ‌های پویا تا شرکت‌های با سابقه، در رقابت جهانی هوش مصنوعی پیشرو است. در مایکروسافت، ما این را از طریق مشارکت خود با OpenAI، از شرکت‌های در حال رشدی مانند Anthropic و xAI، و پلتفرم‌ها و برنامه‌های نرم‌افزاری مجهز به هوش مصنوعی خودمان مشاهده کرده‌ایم. در سرتاسر کشور، نسل جدیدی از شرکت‌های هوش مصنوعی در حال ظهور هستند که هر کدام از پیشرفت‌های سریع در مدل‌ها و تراشه‌های هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کنند و اکنون از واحد‌های پردازش گرافیکی (GPU) به شتاب‌دهنده‌های هوش مصنوعی با تانسور می‌روند؛ و در سرتاسر اقتصاد، برنامه‌های نرم افزاری در حال طراحی مجدد هستند تا به عنوان برنامه‌های کاربردی مجهز به هوش مصنوعی عمل کنند. هیچ‌یک از این پیشرفت‌ها بدون مشارکت‌های جدید مبتنی بر سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی در مقیاس بزرگ که به عنوان پایه اساسی نوآوری و استفاده از هوش مصنوعی است، امکان‌پذیر نخواهد بود. در سال مالی 2025، مایکروسافت در مسیر سرمایه گذاری تقریبا 80 میلیارد دلاری برای ساخت مراکز داده مجهز به هوش مصنوعی برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی و استقرار هوش مصنوعی و برنامه‌های کاربردی مبتنی بر ابر در سراسر جهان است. بیش از نیمی از کل این سرمایه گذاری در ایالات متحده خواهد بود که نشان دهنده تعهد ما به این کشور و اعتماد ما به اقتصاد آمریکا است. با این حال، موفقیت ما به یک اکوسیستم فناوری گسترده و رقابتی بستگی دارد که بیشتر آن مبتنی بر توسعه منبع باز است. این شامل رقبای قدیمی ما، تامین‌کنندگان تراشه، شرکت‌های برنامه‌های کاربردی، یکپارچه‌کننده‌های سیستم، ارائه‌دهندگان خدمات و میلیون‌ها توسعه‌دهنده نرم‌افزار است که از محصولات ما برای ایجاد راه‌حل‌های سفارشی‌سازی شده برای مشتریان ما استفاده می‌کنند. دیتاسنتر‌های عظیمی که همه اینها را ممکن می‌سازد، توسط شرکت‌های ساختمانی، فولاد و سایر تولیدکنندگان، و شرکت‌های نوآورانه ساخته می‌شوند.