چهارشنبه 7 آذر 1403

فرماندار میاندوآب: مدیران کم‌کار استعفا دهند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فرماندار میاندوآب: مدیران کم‌کار استعفا دهند

مهاباد - ایرنا - فرماندار میاندوآب با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی این شهرستان باید به صورت میدانی و با حضور در بین مردم کارها را پیش ببرند، گفت: مدیران کم‌کار استعفا دهند یا منتظر تغییر باشند.

حسام شیرازه‌محبت چهارشنبه‌شب در جلسه ستاد مدیریت بحران بیماری کرونا در میاندوآب اظهار داشت: مدیران دستگاه‌های اجرایی بدانند که با نشستن در پشت میز نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود و قرار نیست که فرماندار همه کارها را به نیابت از آنان پیگیری و رسیدگی کند.

وی با هشدار نسبت به اینکه از این پس رویه برخورد خود با مدیران کم‌کار را تغییر می‌دهد، گفت: در ملاقات عمومی هفتگی، بیشتر مردم اعلام می‌کنند که مدیران دستگاه‌های اجرایی در مراجعه به برخی‌ها، آنان را به فرمانداری ارجاع می‌دهند ولی نباید مردم را به فرمانداری معطوف کنیم.

فرماندار میاندوآب با بیان اینکه معلوم نیست مدیر مربوطه چه وظایفی دارد که فرمانداری باید به جای وی پاسخگو باشد، اظهار داشت: از این پس تکلیف خودمان را با این قبیل مدیران مشخص می‌کنیم و باید مدیران مسایل مربوط به حوزه کاری خود را حل کنند در غیر اینصورت یا استعفا دهند یا اینکه منتظر تغییر باشند.

شیرازه‌محبت با انتقاد از شهرداری میاندوآب در انجام تشریفات قانونی مربوط به فوتی ها در این شهرستان گفت: شهرداری جزء معدود شهرداری‌هایی است که فاقد سازمان آرامستان است و در این شهر شهرداری متولی اموات نیست و اگر در قضیه تغسیل فوتی‌هایی کرونایی 10 نفر از طلبه‌های جهادی شهرستان در صحنه حضور نمی‌یافتند، معلوم نبود چه کسی این مشکل را حل می‌کرد، در حالی که آنان بدون هیچ گونه چشمداشتی و با به خطر انداختن جان خود این کار را از روز اول انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه در این شهرستان باید فرماندار به همه امور رسیدگی کند، افزود: اعضای تغسیل و تدفین فوتی‌های کرونایی هم گاهی مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند و اگر مایه دلسردی آنان باشیم، معلوم نیست چه کسی جای آنان را می‌گیرد.

وی بیان کرد: باید شهرداری نسبت به تکمیل سالن تغسیل فوتی‌هایی کرونایی در اسرع وقت اقدام کند و با وجود قول مساعد برای اتمام آن طی 10 روز، اکنون عنوان می‌شود که 42 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این قابل قبول نیست.

فرماندار میاندوآب با تاکید بر اینکه هر اقدامی در جامعه به‌ویژه در بحث کرونا باید براساس فرهنگ‌سازی باشد، اظهار داشت: مردم باید در این راستا برای حفظ سلامتی خود متولی باشند و با اتکا بر قوه قهریه نمی‌توان کار را پیش برد.

وی با اشاره به موضوع پیش آمده در بحث نان گفت: قرار نیست برای هر کاری از نیروهای انتظامی استفاده شود زیرا اساس نظام جمهوری اسلامی ایران حفظ کرامت انسان است و نانوایی‌ها هم باید انصاف را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: در این راستا مشکلی از بابت کمبود آرد در شهرستان وجود ندارد و مشکل اصلی آن است که برخی افراد سودجو با تشکیل بازار سیاه، آرد سهمیه که به قیمت دولتی به نانوایی‌ها داده می‌شود را با قیمت چند برابر به دامداران می‌فروشند.

شیرازه محبت گفت: برای برخی نانوایان اعتماد کرده و سهمیه‌شان را افزایش داده‌ایم که در شیفت بعد از ظهر هم فعالیت کنند ولی برخی نانوایی‌ها وزن هر چانه را به نصف کاهش داده تا آرد را بفروشد.

11 واحد صنفی متخلف در میاندوآب پلمب شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب نیز در این جلسه اظهار داشت: 11 واحد صنفی متخلف در این شهرستان شامل 6 باب قهوه‌خانه، 2 باب باشگاه ورزشی، 2 واحد آرایشگاه زنانه و یک مورد زبان‌سرا طی یک هفته اخیر به علت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی پلمب شد.

سهراب حیدری در ادامه با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا در میاندوآب به سه هزار و 517 نفر رسیده، افزود: کادر بهداشت و درمان خسته شده اند و از مردم می‌خواهیم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی همچنین بیان کرد: وضعیت غسل و کفن اجساد فوت شدگان کرونایی که تا به امروز در بیمارستان با همکاری چندین طلبه به صورت جهادی حل و فصل می‌شد، از این پس باید تکلیف آن مشخص شود.

میاندوآب با بیش از 277 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع است.

*س_برچسب‌ها_س*