فرماندار کلاردشت خواستار توجه دولت سیزدهم برای ایجاد کمربندی کردیچال و مکارود و رفع ترافیک شد
نوشهر - ایرنا - فرماندار کلاردشت خواستار تامین اعتبار برای اجرای پروژه کمربندی کردیچال به مکارود به عنوان مهم ترین مطالبه مردم این شهرستان شد.
به گزارش ایرنا، کامران پولادی روز جمعه در حاشیه بازدید سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان نماینده تام الاختیار رییس جمهور از پروژه کمربندی کردیچال به مکارود، گفت: ترافیک در ایام عید و تابستان مردم شهرستان را گلافه می کند و امروز این پروژه مطالبه مهم مردم شهرستان است که با بهره برداری از آن دیگر شاهد ترافیک شهری در کلاردشت نخواهیم بود.
وی ادامه داد: احداث کمربندی کردیچال به طول 7.5 کیلومتر در مرداد ماه سال 98 با اعتبار اولیه یک میلیارد تومانی از محل اعتبارات ملی کلنگ زده شد، ولی تاکنون فقط 304 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است و اجرای این پروژه مهم نیازمند تامین اعتبار لازم است.
فرماندار کلاردشت گفت: شهرستان گردشگر پذیر کلاردشت با توجه به برخورداری از مناطق زیبا کوهستانی و جنگلی میزبان چند میلیونی گردشگران داخلی و خارجی است و از سوی دیگر نیز این شهرستان در مسیر راه ارتباطی شهرستان های تنکابن و رامسر و استان گیلان قرار گرفته و بیشتر گردشگران ترجیح می دهند برای رسیدن به این شهرستان ها از مسیر زیبای جاده جنگلی کلاردشت عبور کنند.
وزیر اقتصاد همچنین در سفر به کلاردشت از کارخانه «آرمان ماسک» این شهرستان هم بازدید کرد.
مدیرعامل این کارخانه هم خطاب به نماینده تام الاختیار رییس جمهور گفت: آمادگی لازم داریم تا با تعامل بانک ها در پرداخت تسهیلات و استمهال وام بانکی چرخه تولید کامل پارچه و الیاف پرکاربرد الیاف اسپان باند را که مصارف بهداشتی، پزشکی و بیمارستانی دارد و مورد نیاز کشور است راه اندازی کنیم.
امیر مسعود تدین افزود: خط تولید الیاف اسپان باند از 17 سال پیش در این کارخانه نصب شد، ولی مشکل اعتبار موجب شده است دومین خط تولید اسپان باند کشور هنوز به بهره برداری نرسد.
وی گفت: با راه اندازی این خط تولیدی، زمینه اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم برای سه هزار نفر در این مجموعه و صنایع وابسته به آن فراهم می شود.
تدین افزود: این کارخانه نخستین کارخانه تولید ماسکهای پزشکی و صنعتی در کشور است که با حدود چهل سال فعالیت ماهانه سه میلیون ماسک تولید می کرد که دوران کرونا این میزان به 13 میلیون افزایش یافته است.
وی ادامه داد: خط تولید الیاف و پارچههای اسپان لس این کارخانه نیز در حال حاضر سالانه هفت هزار تن انواع لباس های یکبار مصرف بیمارستانی، مصارف صنعتی و پزشکی ضد حساسیت، ضد باکتری، ضد آب و ضد تعریق را تولید می کند.