فرهنگی
فرهنگی
فیلسوف تونسی با رد ادعای انسانگرایی غرب تأکید کرد: از اشغالگری در فلسطین تا سکوت در برابر جنایات، همه ریشه در زیرساختهای فکری و استکباری مدرنیته غربی دارد.
، فراخوان مشارکت در ساخت فیلمهای سینمایی با موضوع «جنگ تحمیلی 12 روزه» را در دو بخش طرح و ایده و فیلمنامه بلند و به منظور زمینهسازی برای ساخت آثار ارزشمند در این حوزه منتشر شد.
باشو غریبه کوچک اثر برجسته و ماندگار بهرام بیضایی نویسنده و کارگردان ایرانی به بخش کلاسیکهای هشتادودومین جشنواره بینالمللی فیلم ونیز ایتالیا (لا بیاناله) راه یافته است
انتشار کتاب جدید «رینور وین»، نویسنده پرفروش کتاب «مسیر نمک»، از سوی انتشارات پنگوئن بهدلیل جنجالهای اخیر درباره صحت ادعاهای مطرحشده در خاطرات او به تعویق افتاد.
نمایش «برف زمین را گرم میکند» به نویسندگی و کارگردانی مریم منصوری از روز سهشنبه، 24 تیرماه، ساعت 19 در کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر اجرا میشود.
جواد کلاته عربی از نویسندگان حوزه دفاع مقدس با این موضوع کتابی به رشته تحریر درآورده است به نام "عملیات عطش" که خاطرات شفاهی رزمندگان گردان عمار در عملیات تنگه ابوقریب است.
برنامه «نسیم آوا» در پویش لباهنگ «یک صدا ایران» با هدف ایجاد وحدت و همبستگی ملی، از مردم کشورمان دعوت کرده است تا با لبخوانی آهنگ «علاج» که صدایی از دل مردم و نمادی از همدلی است، مشارکت کنند.
کتاب کودک «بستنی جویان» نوشته سمیه صوفیان و تصویرگری حمید خلوتی رونمایی میشود.
سری جدید مسابقه «مردان آهنین» برای پخش در تابستان در حال تولید است و از دوشنبه 23 تیرماه پخش خود را آغاز میکند.
فیلم کوتاه «بیست و یک هفته بعد» به کارگردانی نسرین محمدپور توانست تقدیر هیأت داوران بیست و چهارمین جشنواره فیلم کوئنکا اکوادور را دریافت کند.
پویانمایی «کشتی گیران» با تکنیک دو بعدی در 13 قسمت 15 دقیقهای تهیه و تولید شده است.
اولین قسمت از مجموعه نمایشی «اعتبار» شنبه 21 تیرماه ساعت 23 از قاب شبکه تهران تماشایی میشود.
فیلم جدید فرشته حسینی با عنوان «هیچ چیز آنطور که به نظر میرسد نیست» در جشنواره بینالمللی فیلم کارلووی واری به نمایش درمیآید.
فراخوان جدید بنیاد سینمایی فارابی به منظور مشارکت در ساخت فیلم با موضوع «جنگ تحمیلی 12 روزه» منتشر شد.
فراخوان جدید بنیاد سینمایی فارابی، به منظور مشارکت در ساخت فیلم با موضوع «جنگ تحمیلی 12 روزه» منتشر شد.
کتاب "روحالله"، نوشته هادی حکیمیان در حالی به چاپ بیست و هفتم رسید که توانسته است در این مدت نظر مخاطبان عام و خاص را به خود جلب کند.