فرهنگی
فرهنگی
سینمایی شدن «موسی کلیمالله»، دور هم جمع شدن «پایتختیها»، چالشهای جنگ روایتها و یک انتخابات زودهنگام، یک شاهکار پرسروصدا، یک حذف عجیب و چند اتفاق دیگر، شاید مهمترین و پرچالشترین رخدادهای صدا و سیما در سال 1403 باشند.
با تغییر و تحولات صورت گرفته در روزنامه هفتصبح، امیر تاجیک مدیریت بر این روزنامه را برعهده گرفت.
مراسم احیای شبهای قدر در حرم مطهر امام خمینی (س) با سخنرانی رئیس جمهور برگزار می شود.
تهران - ایرنا - پس از برتری مقابل امارات، ملیپوشان فوتبال ایران تمرینات خود را برای بازی با ازبکستان آغاز کردند.
ارکستر سمفونیک تهران در سال 1403 آنقدر کم کار بود که میتوان این ارکستر را در این سال نیمه تعطیل دانست؛ اما حالا با انتخاب رهبر دائم، گویا قرار است ارکستر از این حالت خارج شود.
تهران - ایرنا - «سیمونا میرلا میکولسکو» سفیر رومانی که ریاست کنفرانس عمومی یونسکو را به عهده دارد نوروز را به 13 کشور عضوی که فرا رسیدن بهار را جشن میگیرند، تبریک گفت.
پروانه اعتمادی هنرمند نقاش تجربهگرا جمعه (اول فروردین ماه) در سن 87 سالگی درگذشت.
اعمال مشترک شب های قدر، به همراه اعمال مخصوص، ادعیه و متن دعای شب 21 ماه رمضان و ذکر معروف شب قدر در این مطلب آماده شده است.
هوتن شکیبا شروع سال 1404 را تبریک گفت.
یک منتقد سینما گفت: بنظرم سوژه فیلم سینمایی «رها» کاملا بکر و تازه با روایت داستانی واقعی بخشی از جامعه امروز ایران است.
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راههای کشور سازمان راهداری گفت: تردد از محور چالوس - کرج و آزادراه تهران - شمال مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، پروانه اعتمادی، از نقاشان معاصر ایران، در نخستین روز بهار 1404 درگذشت. او متولد 1326 بود و در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل کرد. اعتمادی فعالیت خود را با نقاشی انتزاعی آغاز کرد و در ادامه به تکنیکهای رنگ روغن، سیمان، پاستل، مدادرنگی و کلاژ روی آورد. او با نقاشیهای طبیعت بیجان، بهویژه آثار سیمانی دهه 1350 شناخته میشود. از جمله...
سفره هفت سین ایرانی در بخش ویژه «ایران» کتابخانه ملی قزاقستان توسط مرکز فرهنگی کشورمان در آلماتی به نمایش گذاشته شد.
در یازدهمین فهرست 500 هنرمند برگزیده جهان، نام اعتمادی به همراه چهار هنرمند دیگر ایرانی به چشم میخورد. پروانه اعتمادی با نقاشیهای طبیعت بیجان و بهطور خاصتر نقاشیهای سیمانی در دهه 1350 شناخته میشود. نخستین نمایشگاه خود را در سال 1348 در تالار قندریز برگزار کرد.
دو تن از عوامل برنامه قرآنی «محفل» در سفر خود به داکا، ضمن حضور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش با سیدرضا میرمحمدی رایزن فرهنگی کشورمان دیدار کردند.