فرهنگی
فرهنگی
حرکت چشمها توسط پیامهایی که از مغز به عضلات دور چشم ارسال میشود کنترل میشود. انحراف چشم ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شود.
بیماری گلوسیت معمولاً مسری نیست و سرطانی هم نمیباشد، ولی میتواند باعث ناراحتیهای شدیدی برای فرد مبتلا شود.
ویروسهایی مانند اوریون و آنفلوانزا میتوانند باعث ایجاد التهاب در غده تیروئید شوند.
علت دقیق این بیماری ناشناخته است، اما ممکن است ناشی از تغییرات ژنتیکی یا اختلالات خودایمنی باشد. سابقه خانوادگی بیماری یکی از عوامل افزایشدهنده خطر است.
این تجربهها در واقع پاسخ طبیعی به سختیهای زندگی مثل ناامیدی، کمبودها و اتفاقات هیجانی دردناک است که همگی اینها اضطراب زندگی نامیده میشود.
عدهای از روانشناسان اختلالهای روانی را از جهت شدت بیماری به دو دسته سایوتیک و نوروسایکوتیک (نوروز) تقیسم کرده و اختلال مرزی را در بین این دو طبقه در نظر میگیرند. تفاوت عمده این گروهها مبتنی بر درجه آگاهی شخص از حالتهای خود است
اختلالهای ایذایی، کنترل تکانه و سلوک شامل حالاتی است که در آنها مشکلاتی در زمینه خود کنترلی هیجانها و رفتارها وجود دارد و سبب نقض حقوق دیگران میشود.
اختلال علایم جسمی و اختلالهای مرتبط، علایم جسمی ناراحت کننده همراه با افکار، احساسات و رفتار غیر طبیعی در واکنش به علایم جسمی میباشد.
اختلالهای دفعی، در برگیرنده دفع نامناسب ارادی یا غیر ارادی، ادرار یا مدفوع هستند، که ممکن است جداگانه یا با هم بروز کنند.
اختلالهای مربوط به سانحه و عوامل استرس زا، ناراحتی روانی متنوعی (اضطراب، ترس، افسردگی، فقدان احساس لذت، ملال، پرخاشگری، علایم تجزیهای،...) میباشند که به دنبال حوادث فاجعه آمیز یا آزارنده بروز میکنند.
اگر چه بیماری اختلالات تغذیه و خوردن قابل درمان است، اما علائم و عواقب آن میتواند مضر و مرگبار باشد، در صورتی که به درستی تشخیص داده نشود.
بیماری کچلی کشاله ران عبارت است از عفونت پوست در کشاله ران با یکی از چند نوع قارچ.
نشانگان انسداد خروجی قفسه سینه عبارت است از درد و ضعف ناشی از تحت فشار قرارگرفتن اعصاب در گردن که شانهها، بازوها و دستها را درگیر میکند.
نشانگان مفصل گیجگاهی فک تحتانی عبارت است از درد و التهاب در مفصل گیجگاهی فک تحتانی (مفصل طرفین فک که دهان را باز و بسته میکند) و عضلات پیوسته به آن.
هپاتیت ویروسی عبارت است از التهاب کبد در اثر یک ویروس. هپاتیت ویروسی انواع مختلفی دارد. شایعترین انواع آن هپاتیت A و B هستند. سایر انواع آن عبارتند از هپاتیت C، D، E، G.