فروش نفت ایران
فروش نفت ایران
با وجود فشار حداکثری ترامپ، نفت غیر تحریمی جایگزین فقط 100 هزار بشکه در روز از نفت صادراتی ایران به چین شده است.
کارشناس اقتصادی گفت: قدرت مدیریت بانک مرکزی نسبت به پاییز و زمستان سال گذشته خیلی بیشتر شده است و یک تغییر مدل در مدیریت بازار ارز رخ داده است.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور آمریکا پس از برقراری آتش بس میان ایران و اسرائیل، و در پی اتحاد و مقاومت ملت بزرگ ایران و دفاع قاطعانه نیروهای نظامی از خاک کشورمان، از مواضع تند خود عقب نشینی کرد و گفت که ایالات متحده به دنبال تغییر حکومت در ایران نیست.
اقتصادنیوز: پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» وارد سال پنجم شد. در این پروژه به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که حکمرانان، سیاستگذاران، دولتمردان و فعالان اقتصادی به موضوعات و شاخصهای اقتصادی چه نگاهی داشتهاند.
پس از تحریم، حدود 90 درصد نفت ایران به چین صادر میشود و عملا بازار نفت کشور وابسته به چین شده است. حالا اما گزارشها حاکی از آن است که تشدید تحریمها، سبب شده صادرات نفت ایران به چین کاهش داشته باشد.
مطابق با گزارش شرکتهای ردیاب نفتکشها، صادرات نفت ایران به چین در سه ماه اخیر کاهشی شده و به روزانه 1.1 میلیون بشکه نفت رسیده است.
اقتصادنیوز: رئیس کل بانک مرکزی گفت: در دو و سه ماه گذشته به دلیل کاهش قیمت نفت، درآمدهای کشور کاهش یافته است.
محسن پاک نژاد وزیر نفت در جمع خبرنگاران گفت: موضوع کاهش فروش نفت ایران صحت ندارد. ما صادرات نفت به افغانستان نداشتیم بلکه ترانزیت گازوئیل داریم. سهمیههای بنزین مانند گذشته ادامه دارد.
اقتصادنیوز: وزیر نفت گفت: موضوع کاهش فروش نفت ایران صحت ندارد.
محسن پاکنژاد، وزیر نفت، در حاشیه جلسه هیات دولت و در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: «کاهش فروش نفت ایران صحت ندارد.» وی افزود: «چیزی درباره تحریم متانول توسط آمریکا نشنیدهام.»
وزیر نفت گفت: تغییری در سهمیه بندی بنزین ایجادنشده و در حال حاضر صادرات نفت در این بخش کاهش نیافته است.
وزیر نفت در واکنش به برخی اخبار مبنی بر کاهش فروش نفت ایران، ضمن تکذیب این موضوع تصریح کرد: این ادعا صحت ندارد.
پاکنژاد در خصوص وضعیت تأمین بنزین و سهمیهبندی در آستانه فصل سفرها تأکید کرد: در حال حاضر هیچ برنامه جدیدی برای تغییر در نظام سهمیهبندی بنزین نداریم. سهمیهها به روال گذشته ادامه دارد.
پاکنژاد در خصوص وضعیت تأمین بنزین و سهمیهبندی در آستانه فصل سفرها تأکید کرد: در حال حاضر هیچ برنامه جدیدی برای تغییر در نظام سهمیهبندی بنزین نداریم. سهمیهها به روال گذشته ادامه دارد.
غنیزاده نوشت: «به محض آن که وضعیت در اقتصاد آمریکا بهبود یافت و از آن لبه شدید رکودی، فاصله گرفت، لحن هم در رسانه و هم درون مذاکرات تغییر کرد. خواسته اصلی آمریکا که از روز اول در لابهلای تمامی سخنان مسئولان ارشد آمریکایی به ایران ارائه شد، با جدیت پیگیری شد. این خواسته همان حذف کامل غنیسازی در داخل ایران بود.»