فعالیت کارخانههای کره جنوبی کاهشی شد
نتیجه نظرسنجی شاخص مدیران خرید نشان داد که فعالیت کارخانههای کره جنوبی با شدیدترین سرعت 15 ماه اخیر در سپتامبر کاهشیافته، زیرا تقاضای خارج از کشور برای اولین بار در سال افت کرده است.
نتیجه نظرسنجی شاخص مدیران خرید نشان داد که فعالیت کارخانههای کره جنوبی با شدیدترین سرعت 15 ماه اخیر در سپتامبر کاهشیافته، زیرا تقاضای خارج از کشور برای اولین بار در سال افت کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، شاخص مدیران خرید تولیدکنندگان در چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا، که توسط S&P Global گردآوریشده است، در سپتامبر بر اساس تعدیل فصلی به 48.3 رسید که از 51.9 در ماه آگوست کاهش داشت. این شاخص برای اولین بار در پنج ماه گذشته به زیر مرز 50 سقوط کرد که انبساط را از انقباض جدا میکند و پایینترین سطح را از ماه ژوئن 2023 به ثبت رساند.
تولید و سفارشهای جدید در ماه سپتامبر، پس از افزایش پنجماهه متوالی، با شدیدترین رکود به ترتیب در 11 ماه و 15 ماه، کاهشیافته است. درحالیکه تقاضای داخلی ضعیف در این نظرسنجی بهعنوان عامل اصلی کاهش سفارشها ذکر شد، تجارت جدید صادراتی نیز اولین رکود سال خود را ثبت کرد.
بر اساس این نظرسنجی، بهطور خاص، فروش صادرات به چین، ژاپن، هند و آمریکا ضعیف شده است. به گفته اقتصاددانان در S&P Global بخش تولید کره جنوبی در طول ماه سپتامبر با تغییر وضعیت مواجه شده است. چشمانداز آینده نیز در ابهام به سر میبرد.
اقتصاد کره جنوبی در سهماهه دوم بهطور غیرمنتظرهای کوچک شد و شدیدترین انقباض خود را از سهماهه چهارم سال 2022 به ثبت رساند. ازاینرو مقامات کره جنوبی روی صادرات برای کمک به تقویت رشد حساب میکنند.
این نظرسنجی نشان داد که کارهای عقبافتاده، شاخصی از میزان فعالیتهای کوتاهمدت، بیشترین کاهش را در پنج ماه گذشته داشته است، درحالیکه خوشبینی برای سال پیش رو بهشدت کاهشیافته و به پایینترین سطح از دسامبر 2022 رسیده است.
اشتغال نیز در طی یک تا یک و نیم سال بیشترین کاهش را داشته است. در ماه سپتامبر، شرکت سامسونگ، غول فناوری کشور، تصمیم گرفت تا 30 درصد از نیروی کار خود را در خارج از کشور کاهش دهد و شرکت باتری SK On برنامهای را برای اخراج داوطلبانه باهدف کاهش مشاغل اعلام کرد.