شنبه 10 آذر 1403

فعال اجتماعی گچساران: برای افزایش نشاط کودکان تلاش می کنم

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فعال اجتماعی گچساران: برای افزایش نشاط کودکان تلاش می کنم

گچساران - ایرنا - فعال اجتماعی گچسارانی با اشاره به اینکه کودکانی که تا دیروز در مدرسه، مهدکودک و جمع همسالان خود با نشاط و سرزنده بودند و امروز در خانه نیازمند حمایت برای تقویت روحیه هستند گفت: تلاش برای افزایش نشاط کودکان سهم من در بحران کروناست.

نرگس احمد پور که برای تحقق این هدف اقدام به برگزاری مسابقه نقاشی ویژه کودکان شهرستان های گچساران و باشت کرده است روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کودکان به ویژه تک فرزندانی که این روزها در خانه های آپارتمانی زندگی می کنند و حتی برنامه ای برای دید و بازدیدهای نوروز هم وجود ندارد نیازمند روشی برای فراموش شدن بحران کرونا هستند.

وی تصریح کرد: کودکان این شهرستان ها تا پایان فروردین ماه فرصت دارند نقاشی های خود را در موضوعات مربوط به ویروس کرونا مانند ضدعفونی سطوح خانه یا چگونگی گذارندن قرنطینه خانگی با وات ساپ به شماره 09170262990 ارسال کنند.

این فعال اجتماعی تاکید کرد: نقاشی های ارسال شده با نظر کارشناس آموزش و پرورش داوری و به سه نفر نخست جوایز نقدی و به تعداد 50 نفر جوایزی مانند عروسک اهدا خواهد شد.

احمد پور ابراز داشت: تاکنون 60 کودک در این مسابقه شرکت کرده اند.

وی از والدین خواست فرزندان خود را در روزهای قرنطینه خانگی دریابند و با برنامه ریزی جهت سرگرمی های مناسب چون بازی های کودکانه آنان را همراهی کنند.

این بانوی نیکوکار با اشاره به تجربیات خود در مورد تهیه فایل های صوتی قصه گویی برای کودکان دارای بیماری های صعب العلاج بیان کرد: والدین می توانند کودکان خود را در ثبت خاطرات روزهای قرنطینه همراهی و با تولید فایل های صوتی و تصویری گامی برای نشاط آنان بردارند.

احمدپور ابراز داشت: نخستین و مهمترین خدمت والدین به کودکان ماندن در خانه برای درمان ماندن از ویروس کرونا است.

وی بیان کرد: والدین باید فرزندان خود را با روش های کودکانه و به زبان آنان برای رویایی با روزهای سخت در خانه ماندن کمک کنند.

تاکنون 27 مورد ابتلا به ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد ثبت شده است.

پویش سهم من در مهار کرونا به ابتکار ایرنا، نوعی ارزیابی مجدد خود در قبال جامعه است که در آن هر کس نقش خود را در پروسه مهار بحران جاری تعریف می کند و در قبال مسئولیتی که در جامعه دارد، رفتارهایش را تعدیل و سازماندهی می کند.

براساس آخرین گزارش 13 هزار و 938 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و 724 نفر فوت کرده و 4 هزار و 590 نفر نیز بهبود یافته‌اند.

تا کنون 4590 نفر از بیماران مبتلا به کووید 19 بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا (کوید 19) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان پدیده‌ای «همه گیر» شناسایی کرده است شامل 163 هزار نفر ابتلا،7 هزار و 68 نفر قربانی و و 75 هزار و 968نفربهبود یافته در بیش از 157 کشور جهان بوده است.

بر اساس بروشورهای آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، «کرونا» خانواده بزرگی از ویروس‌هاست که هفتمین رده جدید آن در شهر «ووهان» چین پیدا شد؛ علایم ابتلا به این ویروس شامل تب، سرفه، کوتاهی تنفس، علایم گوارش و در موراد شدید، عفونت ریه (پنومونی)، سندرم تنفسی حاد شدید و نارسایی کلیه است.

انتقال این ویروس به صورت فرد به فرد امکان‌پذیر و راه‌های احتمالی انتقال آن از طریق انتشار از راه هوا، تماس نزدیک با انسان مبتلا و دست زدن به وسایل آلوده میسر است.

بر اساس اطلاعات فعلی راه‌های انتقال کوروناویروس جدید همانند سایر کوروناویروس‌ها و ویروس آنفلوانزاست؛ یعنی از تماس دست آلوده به ترشحات تنفسی با چشم، بینی و دهان، از راه قطره‌های تنفسی (عطسه، سرفه و صحبت کردن چهره به چهره به مدت طولانی) است بنابراین شست‌وشوی مکرر دست‌ها بسیار توصیه می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*