فناوری نانو
فناوری نانو
تهران - ایرنا - یک شرکت دانش بنیان خودکار با بدنه آنتی باکتریال حاوی نانوذرات تولید و به بازار عرضه کرده است که با توجه به تماس دائمی خودکار با دست، وجود خاصیت آنتیباکتریال میتواند مانع از گسترش عوامل بیماریزا در مصرفکنندگان شود.
از میان 41 کشور خریدار محصولات نانویی ایران سه کشور عراق، ترکیه و افغانستان دارای بالاترین میزان واردات محصولات ایرانی در این حوزه هستند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، 41 کشور متقاضی محصولات نانویی شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایرانی هستند. از نظر ارزش صادرات، بیشترین میزان صادرات نانویی ایران به ترتیب به کشورهای عراق، ترکیه و افغانستان با ارزش حدود 5 میلیون دلار برای هر کشور تعلق میگیرد. کشورهای ازبکستان، گرجستان و آذربایجان نیز در رتبههای بعدی قرار دارند. گسترش برنامههای صادراتی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو...
یکی از شرکتهای فناور با استفاده از فناوری نانو خودکار با بدنه آنتی باکتریال حاوی نانوذرات تولید و به بازار عرضه کرده است.
تهران - ایرنا - پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت روشی سبز و آسان برای سنتز نانوذرات مغناطیسی نیکل آینهای ارائه کردند که فعالیتهای ضد باکتریایی آن روی باکتریهای بیماریزا نظیر استافیلوکوکوس اورئوس واشریشیا کلی به اثبات رسیده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت کانادایی زنگرافن (ZEN Graphene Solutions) اعلام کرد که یک قرارداد تجاری قطعی با تربور (Trebor) برای تولید تجهیزات حفاظتی شخصی تقویت شده با ZENGuard امضا کرده است. این توافق شامل ماسکهای جراحی، فیلترهای مربوط به ماسک Pro+، دستکشهای نیتریل و چند محصول دیگر است. تریبور یک ماسک N 95 استاندارد تولید میکند و در حال ثبت پتنت مربوط به فناوری...
تهران - ایرنا - معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در 5 سال گذشته برنامهای برای بازگرداندن نخبگان ایرانی مقیم خارج در بنیاد ملی نخبگان اجرایی کردیم که تاکنون 2 هزار و 600 نفر از این نخبگان که از 200 دانشگاه برتر دنیا فارغ التحصیل شدهاند، در قالب این برنامه به کشور بازگشتهاند.
تهران - ایرنا - رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) و معاون علمی وفناوری رییس جمهوری گفت: علم و فناوری به شرط وجود اراده مشترک بین المللی ظرفیت کافی برای همکاری در خصوص رفع چالشهای بزرگ جهانی را دارد.
تهران - ایرنا - چهارمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) همزمان با ولادت حضرت پیامبر (ص) به 5برگزیده جهان اسلام در این دوره با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی وفناوری، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، زلفی گل وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری و 50 دانشمند در محل تالار وحدت همراه با تندیس و لوح تقدیر اعطاشد.
تهران - ایرنا - چهارمین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت بیش از 50 دانشمند از 15 کشور جهان، برای اعطای جوایز 5 برگزیده از کشورهای ایران، بنگلادش، لبنان، پاکستان و مراکش درتالار وحدت تهران آغاز بکارکرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پارچه کامپوزیت جدید چند منظورهای که به تازگی تولید شده به غیرفعالسازی تهدیدهای زیستی و شیمیایی کمک میکند. این پارچه توسط یک گروه تحقیقاتی در دانشگاه نورثوسترن توسعه یافته است. این پارچه میتواند هم تهدیدهای زیستی مانند کرونا ویروس را غیرفعال کند و هم تهدیدهای شیمیایی را خنثی میکند. به ندرت میتوان مادهای پیدا کرد که در برابر هر دو دسته...
امروز پنجشنبه 29 مهر ماه طی مراسمی از پنج برگزیده جایزه مصطفی 2021 تقدیر میشود، در حالی که اعطای این جایزه با سالهای گذشته متفاوت است؛ چون در حوزه نانو و زیست فناوری برگزیده نداشت و در بخش پزشکی و شیمی آلی به عنوان بخش جدید، دانشمندان مسلمان برگزیده معرفی شدند.
تهران - ایرنا - سرپرست دانشگاه صنعتی امیر کبیر گفت: براساس برنامه ریزی های انجام گرفته و پتانسیل موجود و نیاز دانشکده های این دانشگاه، رشته های میان رشته ای و نوظهور راه اندازی خواهد شد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برنامه ریزی برای راه اندازی رشته های میان رشته ای و نوظهور براساس پتانسیل و نیاز دانشکده ها خبرداد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، براساس اطلاعاتی که به تازگی منتشر شده است، شرکت فاکسکون (Foxconn) به توسعه فناوری باتری گرافن شرکت اپیر (Appear) کمک میکند. پیش از این شرکت فاکسکون برای نوکیا حسگر گرافنی تولید کرده بود. شرکت فاکسکون با شرکت اپیر توافقنامهای را امضا کرده است تا فناوری باتری گرافنی شارژ سریع شرکت اپیر را برای محصولات مصرفی و خودروهای برقی را به تولید انبوه برساند....