دوشنبه 17 دی 1403

قانون‌گذار آلمانی خواستار فعالیت مجدد خط لوله نورد استریم شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
قانون‌گذار آلمانی خواستار فعالیت مجدد خط لوله نورد استریم شد

نماینده مجلس فدرال آلمان (بوندستاگ) از مقامات این کشور درخواست کرد که پس از توقف ترانزیت گاز روسیه از طریق خاک اوکراین، از اعطای "هدایای نقدی" به کی‌یف خودداری کرده و خط لوله نورد استریم 2 را راه‌اندازی کنند.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، سِویم داغدِلِن، نماینده مجلس فدرال آلمان (بوندستاگ) و یکی از اعضای حزب اتحاد زارا واگنکنشت - منطق و عدالت، از مقامات این کشور درخواست کرد که پس از توقف ترانزیت گاز روسیه از طریق خاک اوکراین، از اعطای "هدایای نقدی" به کی‌یف خودداری کرده و خط لوله نورد استریم 2 را راه‌اندازی کنند.

وی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اوکراین با متوقف‌کردن جریان گاز روسیه به اروپا، قیمت انرژی را بیشتر افزایش می‌دهد.

این نماینده بوندستاگ گفت: دولت آلمان و اتحادیه اروپا نیز به نظاره نشسته‌اند و با خوشحالی نابودی صنایع اروپا به دلیل قیمت بالای انرژی را می‌بینند.

مولداوی در آستانه بحران انرژی با قطع عرضه گاز روسیه توقف صادرات گاز روسیه به کشور اروپایی به دلیل بدهی

وی در ادامه افزود: بالاخره نورد استریم را راه‌اندازی کنید! پرداخت هدایای نقدی به کی‌یف را متوقف کنید!

بر اساس این گزارش، ترانزیت گاز روسیه به اروپا از طریق خاک اوکراین در تاریخ اول ژانویه به طور کامل متوقف شد، زیرا کی‌یف از تمدید توافقنامه خود با روسیه امتناع کرد.

پیش‌تر، شرکت گازپروم اعلام کرده بود که این امتناع اوکراین، امکان فنی و حقوقی لازم برای انتقال گاز از طریق این مسیر را از بین برده است.

همچنین، اپراتورهای اروپایی انتقال گاز، توقف صادرات گاز به اتریش، ایتالیا، مولداوی، اسلواکی و جمهوری چک از این مسیر را تأیید کرده‌اند.

روز چهارشنبه، 1 ژانویه 2025، اوکراین ترانزیت گاز روسیه به اروپا را متوقف کرد و از تمدید قرارداد مربوطه خودداری نمود. این اقدام با هدف محروم‌کردن روسیه از درآمدهای حاصل از صادرات گاز، که به‌عنوان منبع مالی برای جنگ علیه اوکراین استفاده می‌شود، صورت گرفت.

در این میان، خط لوله نورد استریم 2 که به‌منظور انتقال مستقیم گاز روسیه به آلمان از طریق دریای بالتیک ساخته شده بود، پس از تکمیل در سپتامبر 2021، به‌دلیل تحولات ژئوپلیتیکی و به‌ویژه بحران اوکراین، هرگز به بهره‌برداری نرسید.

دولت آلمان در واکنش به اقدامات روسیه در اوکراین، روند تأیید این پروژه را متوقف کرد.