قحط الرجال در انتخاب سخنگوی شورای رقابت / یار غار نوبخت و روحانی چگونه سخنگوی شورای رقابت شد
بررسی مشکلات پیرامون صنعت خودرو نشان میدهد که دخالت شورای رقابت در تنظیم بازار نقش مهمی در معضلات اخیر دارد. در این میان نام یک چهره به عنوان سخنگوی شورای رقابت بیش از پیش در رسانهها دیده میشود.
به گزارش مشرق، نود اقتصادی نوشت: یکی از مهمترین مشکلات امروز اقتصاد کشور ساماندهی صنعت خودرو است که در نهایت حرف و حدیثهای پیرامون آن منجر به استیضاح وزیر صمت نیز شد.
بررسی مشکلات پیرامون صنعت خودرو نشان میدهد که دخالت شورای رقابت در تنظیم بازار خودرو نقش مهمی در معضلات اخیر دارد. در این میان نام یک چهره به عنوان سخنگوی شورای رقابت بیش از پیش در رسانهها دیده میشود.
اسماعیل شجاعی که چندی است به عنوان سخنگوی شورای رقابت مواضع این شورا را در خصوص بازار خودرو در رسانهها مطرح میکند، در حالی این سمت را بر عهده دارد که سالها سخنگوی حزب اعتدال و توسعه (حزب محمدباقر نوبخت) بوده است.
شجاعی از اعضای شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و رئیس کمیته تشکیلات و سازماندهی این حزب است و در سالهای اخیر مواضع تندی را در دفاع از دولت گذشته و منتقدین سیاستهای حسن روحانی مطرح کرده است.
او در سال 96 در حمایت از حسن روحانی مدعی شده بود که در صورت روی کار نیامدن دولت تدبیر و امید کشور با تورم 470 درصدی ونزوئلا رو به رو میشد و شاهد 10 برابر شدن قیمت دلار میشدیم. شجاعی در موضع جنجالی دیگر با حمله به محمد باقر قالیباف رئیس کنونی مجلس گفته بود که "آقای قالیباف اگر میتواند از عملکرد شهرداری، فاجعه پلاسکو، فروش تراکم و واحدهای تجاری دفاع کند."
با وجود این مواضع و سبقهای که شجاعی در حزب اعتدال و توسعه دارد، مشخص نیست که شورای رقابت برای سخنگویی چرا باید وی را انتخاب کند؟ حالا سوال اینجاست آیا رقابتهای سیاسی و جناحی منجر به شیطنت سخنگوی شورای رقابت برای بیان مواضع این شورا نمیشود؟