قدرت انسجام و همبستگی

سلیمینمین، تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: در این 12 روز ملت ایران با اتحاد دوباره توانست قدرت خود را به میدان آورد و ضربهای تأثیرگذار به سلطهگران وارد کند.
به گزارش مشرق، عباس سلیمینمین، کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگویی در تحلیل ایجاب انسجام و همبستگی در پیام اخیر مقام معظم رهبری اظهارکرد: شناخت ماهیت صهیونیستها در منطقه و تلاش بیشتر برای مصون ماندن از گزند آنها، تنها راه پیشروی دلسوزان مردم خواهد بود. ما در گذشته یک شناخت نسبت به ماهیت صهیونیسم داشتیم و آگاه بودیم که ایجاد این پایگاه، به معنای ایجاد پایگاه نژادپرستی در منطقه است، برای عقب نگه داشتن ملتهای مسلمان و به طور کلی منطقه.
ماهیت صهیونیسم و اهداف آن در منطقه
وی با بیان اینکه این امر را از اهداف آنها که برایشان ترسیم شده بود، میدانستیم، ادامه داد: اظهارات سردمداران صهیونیستها مثل اینکه به صراحت گفتهاند. هدف ما ایجاد برج و باروی تمدن غرب در دل بربریت است، یعنی ملتهای مسلمان را بربر میخوانند. این پایگاه قرار است کنترل یکسری جماعت بربر را به عهده بگیرد.
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: این مسائل را از اظهارات سردمداران صهیونیست مطالعه کرده بودیم، اما آنچه که خودمان با آن مواجه شدیم، این بود که در جنگ 12 روزه، آنها به صراحت اعلام کردند که ما میخواهیم بنیانسازی ایران را نابود کنیم، میخواهیم حکومت ایران را سرنگون و سپس ایران را تجزیه کنیم. این سه هدف که به نوعی مکمل یکدیگر هستند، بر ما کاملا روشن کرد که چگونه آنها در پی عقب نگه داشتن همه ملتها با ساختاری مشخص هستند. یعنی اگر ایران توانمندی پیشرفت دارد، حتما باید این توانمندی نابود شود وگرنه مأموریت خود را به درستی انجام ندادهاند.
جنگ 12 روزه و اهداف صهیونیستی علیه ایران
سلیمینمین افزود: آنها میخواهند شخصیتها و توانمندیهای نیروی انسانی ما را از دسترس ما دور کنند تا ملت ایران به لحاظ فرهنگی عقبافتاده بماند، ولی با وجود این، نتوانستند اراده ملت ایران را بشکنند. در دوره پهلوی هم تجربهای مشابه بود که نهایتا ملت ایران با وحدتی کمنظیر، به سلطه صهیونیستها، آمریکا و انگلیس در ایران پایان داد. این یک شکست فاحش برای صهیونیستها بود.
وی خاطرنشان کرد: صهیونیستها از روز 23 بهمن 1357 تمام توان خود را مجددا به کار گرفتند تا ملت ایران را یک بار دیگر تحت سلطه خود درآورند. بر اساس آنچه که برگمن در کتاب نبرد مخفی علیه ایران مینویسد، به صراحت و با جزئیات، همه اقدامات ضد ایرانی را طی چند دهه شرح میدهد. یک لحظه هم صهیونیستها از فکر تضعیف ایران دور نشدند و تمام توان خود را برای این هدف به کار گرفتند. خوشبختانه نتوانستند به نتیجه برسند، اما در این 12 روز برای اولینبار، آمریکاییها را قانع کردند که وارد صحنه شوند.
تجربه تاریخی ملت ایران در مواجهه با سلطهگران
کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: یکی از انتقادات صهیونیستها از سیاست آمریکاییها این بود که در مقابله با ایران، عملا همراه آنها نشدند. در این 12 روز، برای اولینبار آمریکاییها هم وارد میدان شدند، اما وحدت ملت ایران بیشتر شد، چیزی که آنها فکر نمیکردند.
سلیمینمین تصریح کرد: تصور میکردند که در جریان انقلاب اسلامی، ملت ایران با هم متحد شدند، اما بعد به دلیل تحریمها و فشارهای گسترده، جامعه ایران تضعیف خواهد شد. اما زمانی که جنگ را برای نیل به آن سادگی که اشاره کردیم، آغاز کردند، دوباره با ملت متحدی مواجه شدند که با تمام وجود از استقلال و پیشرفت خود دفاع میکند.
وی گفت: در این 12 روز، ملت ایران واقعیتهایی را از نزدیک مشاهده کردند که بهطور قطع صهیونیستها هرگز راضی نخواهند شد که تنها تغییر حاکمیت در ایران رخ دهد و توانمندی ملت ایران آسیب نبیند. آنها در تاریخ این موضوع را آزمودهاند و در دوران پهلوی نیز لطمات زیادی به ما زدند، ولی ملت ایران با اتحاد دوباره توانست قدرت خود را به میدان آورد و ضربهای تأثیرگذار به سلطهگران وارد کند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: بنابراین، ملت ایران کاملا درک کرد که صهیونیستها هرگز راضی نخواهند شد به تغییرات سیاسی بسنده کنند. آنها باید ملت ایران را به لحاظ اجتماعی و قدرت تضعیف کنند و این توانمندی را از بین ببرند.
سلیمینمین افزود: در نتیجه، این هوشیاری بر اساس شناخت شکل گرفته باعث توقف یا اعلام آتشبس از سوی آمریکاییها شد. همان صهیونیستهایی که از آمریکا خواسته بودند وارد میدان مقابله با ایران شود، به آمریکاییها فشار آوردند که هر چه سریعتر آتشبس اعلام کنند.
وی تأکید کرد: ملت ایران اگر متحد باشد، به هیچوجه دشمنانی مانند نژادپرستان حاکم بر سرزمینهای اشغالی قادر نخواهند بود به ایران ضربه بزنند. حتما باید این قدرت تضعیف شود، با جنگ روانی و ایجاد اختلافات مختلف. لذا میبینید که این روزها شبکههای مختلف فعال شدهاند تا به اختلافات دامن بزنند.
آنها از تمام ضعفهای سیاسی گروهها استفاده میکنند و آنها را به مسیری هدایت میکنند که باعث افزایش اختلافات شود، درحالیکه ملت ایران بسیار هوشمند و فرهیخته ظاهر شده است.
انتقاد از امتیازگیری سیاسی در شرایط حساس کشور
کارشناس مسائل سیاسی افزود: بسیاری از افراد و گروههای سیاسی که در این صحنه حضور دارند، به هیچوجه نشاندهنده توسعهیافتگی سیاسی نیستند. یعنی این افراد بیشتر به دنبال امتیازگیری هستند تا دفاع از کیان کشور.
وی خاطرنشان کرد: آنها فکر میکنند که کشور در شرایط ویژهای قرار دارد و میتوانند از این شرایط به نفع گروه یا حزب خودشان، بهطور فرصتطلبانه استفاده کنند. اگر نقطه ضعفی وجود دارد و بر اساس آن با آنها برخورد شده، سعی دارند از این نقطه ضعف برای امتیازگیری بهرهبرداری کنند، یعنی گذشته خود را به گونهای پاک کنند تا در موقعیت بالاتری قرار بگیرند. این شایسته نیست.
کارشناس مسائل سیاسی اظهارکرد: البته این به این معنی نیست که ما ضعفی نداشتیم. کمااینکه ملت ایران با علم به اینکه بسیاری از مسئولین ما دچار ضعفهایی بودهاند و از مشکلاتی رنج میبردند، این را میدانستند. بااینحال، هرگز این مسائل مانع از آن نشد که ملت ایران برای دفاع از کشور و مقابله با دشمن متحد شوند، ولی همه این مشکلات، آفاتی بودند که باید برطرف میشدند.
منبع: روزنامه صبح نو
