شنبه 29 شهریور 1404

قوه قضائیه مکلف به تشکیل شعب مخصوص رسیدگی به اختلافات شرکت‌های دانش‌بنیان شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
قوه قضائیه مکلف به تشکیل شعب مخصوص رسیدگی به اختلافات شرکت‌های دانش‌بنیان شد

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز سه شنبه (14 دی ماه) مجلس شورای اسلامی، در روند بررسی طرح جهش تولید دانش‌بنیان با ماده 9 این طرح با 171 رای موافقت کردند.

براساس این مصوبه، قوه قضائیه مکلف است به منظور رسیدگی به کلیه اختلافات در زمینه های علمی و فناوری مابین اشخاص، اعم از حقیقی و حقوقی، با اشخاص حقیقی و حقوقی دانش بنیان، فناور و نخبگان، شعبه یا شعب تخصصی در شوراهای حل اختلاف و دادگاهها، تشکیل دهد.

شعب تخصصی موضوع این ماده می توانند بین طرفین سازش ایجاد نمایند و یا در صورت توافق طرفین، پرونده را جهت رسیدگی به داوری ارجاع دهند. دستورالعمل نحوه تشکیل شعب مذکور، ظرف حداکثر شش ماه پس از ابلاغ این قانون، توسط رئیس قوه قضائیه ابلاغ می گردد.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است