لایحه 17 بندی شهرداری برای جبران خسارت های اقتصادی ناشی از کرونا
شهردار تهران گفت: لایحهای 17 بندی برای استفاده از ظرفیتهای اقتصادی مغفول مانده در شهر برای شرایط اقتصادی ناشی از شیوع کرونا به شورای شهر تقدیم شد.
شهردار تهران گفت: لایحهای 17 بندی برای استفاده از ظرفیتهای اقتصادی مغفول مانده در شهر برای شرایط اقتصادی ناشی از شیوع کرونا به شورای شهر تقدیم شد.
به گزارش خبرنگار مهر، پیروز حناچی شهردار تهران در حاشیه جلسه علنی روز یکشنبه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در لایحهای دو فوریتی موارد مغفول مانده ظرفیتهای شهرداری در حوزه اقتصاد شهری را در شرایط کرونایی تهیه و تقدیم شورا کردیم، گفت: این لایحه 17 بندی طی دو فوریت به شورا تقدیم شده که ممکن است اعضا با یک فوریت آن موافقت کنند اما درخواست ما این است که این لایحه با فوریت مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم چرخهای اقتصادی که در شرایط فعلی متوقف شدهاند را به حرکت دربیاوریم.
وی ادامه داد: بیشتر این موضوعات حول صنعت ساختمانی است و در چارچوب قوانین و مقررات و رعایت طرح جامع و تفصیلی و مصوبات شورای عالی شهرداری، کمیسیون ماده 5 و بخشی از آن نیز مربوط به کمیسیون ماده 100 است.
حناچی ادامه داد: برخی از پلاکها به دلیل کوچک مقیاس بودن شاید امکان اجرایی شدن این دستورالعملها وجود نداشته باشد که با تجمیع پلاکها قابل حل است، برخی نیز با تجمیع قابل حل نیست که در این لایحه به آنها نیز پرداخته شده است.
وی در خصوص اجباری شدن استفاده از ماسک در مترو و اتوبوس گفت: تصمیم گیری در این خصوص در حدود اختیارات ستاد ملی کروناست که این موضوع در آن مطرح است و تنها نگرانی این است که آیا تأمین ماسک به صورت گسترده وجود دارد یا نه.
وی تاکید کرد: بعد از بخش درمانی حمل و نقل عمومی در اولویت تأمین ماسک و مواد ضدعفونی کننده است و باید ملاحظاتی برای آن در نظر گرفته شود.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه امکان رعایت فاصله گذاری در اتوبوسها وجود ندارد، گفت: برای تأمین کمبود ناوگان اورهال کردن هزار دستگاه اتوبوس و خرید 500 دستگاه اتوبوس در دستور کار است و امیدواریم با کمک دولت این موضوع محقق شود خرید دستگاههای اتوبوس به طور ترکیبی از داخل و خارج از کشور خواهد بود.