لیبرالیسم
لیبرالیسم
ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز «حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی» بیانیهای صادر کرد.
ستاد حقوق بشر طی اعلامیه ای اعلام کرد: استفاده ابزاری از حقوق بشر به منظور افزایش فشار بر مللِ مستقل، از تبعات نگاه فردگرایانه به انسان و از چالشهای مهم جهان امروز است.
طرح جراحی اقتصادی که کلید آن در دور دوم دولت عدالت و مهرورزی زده شد و امروز نیز در دولت سیزدهم با همین نام و هدف دنبال میشود، آثار بزرگ اجرای این طرح ماندگاری تورم بالای 45 درصد است.
مدیر مجموعه "لانه جاسوسی و موزه استکبارستیزی" گفت: آمریکا در عمل نتوانسته قاعده لیبرالیسم را در مسیر ابرقدرت شدن خود پیاده کنند و حال با شعار لیبرالیسم، متمسکی برای ورود و تجاوز خود به دیگر کشورها مییابند.
اقتصادنیوز:، در دهه 1980، مارگارت تاچر و رونالد ریگان دست به دست هم دادند تا به پیروزی جهانی برسند. رهبران بریتانیا و ایالات متحده نوعی محافظهکاری فعال و در عین حال کارآمد را شکل دادند که تجارت را در داخل راه انداخت و در مقابل استبداد خارج از کشور ایستادگی کرد. توانست از غرایز دیرینه این دکترین استفاده کند و در عین حال به مشکلات مبرم معاصر نیز بپردازد. جانشینان آنها - نه فقط جان میجر...
لیبرالیسم سیاسی بدون آزادی بیان و آزادی مطبوعات و آزادی احزاب و آزادی تجمعات و اعتراضات ممکن نیست ولی این آزادیها پشتوانهها و ارکان فلسفی دارد که یکی از مهمترین ارکان ان در استدلال جان استوارت میل وجود دارد: حقیقت چندان آشکار نیست.
کتاب پرچم در اهتزاز روایتهایی از عزاداری ده روز محرم بانوان در مسجد ارک تهران در دوران کرونا (سال 1399) است؛ روایتی که مخاطبان خاص دارد و به مجلس روضهای برای اهلش تبدیل میشود.
اقتصاد نیوز: همزمان با تصویب لایحه مرتبط با طرح اصلاحات قضایی، تنش ها در سرزمین های اشغالی افزایش یافته و این وضعیت در کنار اعتصاب بخشی از بدنه جامعه اسرائیل موجب شده تا بسیاری از ناظران چشم انداز سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این بازیگر را مبهم بدانند.
در ابتدای قرن بیستم و بهویژه پس از انقلاب «شینهای»*1 به رهبری «سون یات سن» (Sun Yat sen) در سال 1911 که به نظام امپراتوری چین پایان داده بود، ایالات متحده در زمره حامیان دولت ملی جمهوری چین محسوب میشد.
اگر دست کاسترو در پایان عمر پر بود، به جای تفاخر به ثابتقدمیاش، به رفاه و آزادی و عدالتی که برای مردم کوبا به ارمغان آورده بود افتخار میکرد. یعنی همان مطلوباتی که در 8 ژانویه 1959، در اولین روز رهبریاش، به مردم کوبا وعده داده بود.
در فصلی که گذشت تنوع مخاطبان در زمینه کتاب بسیار بالا بود به همین بهانه نگاهی انداختیم به چند کتاب پرفروش در فصل بهار که از سوی ناشران معرفی شد.
رادیکالها غالبا نظر مساعدی نسبت به "انتخابات" ندارند. در بهترین حالت، انتخابات را نهادی نسبتا قابل استفاده اما به شدت ناکافی برای تغییرات سیاسی و اجتماعی مد نظرشان میدانند. به همین دلیل، هر گاه مردمِ خواهانِ تغییرات سیاسی و اجتماعی حضور پررنگ و مکرری در خیابانها داشته باشند، یعنی "عصر رادیکالیسم" فرا رسیده است.