لیبرالیسم
لیبرالیسم
خیلی واضح است که عنکبوتسازان به فکر ساخت یک فیلم تماشایی با یک درام خوب نبودهاند. آنها به دنبال مقاصد سیاسی خود و صدور بیانیههای تصویریاند بلکه بتوانند جای معروف و منکر را عوض کنند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دوازدهمین نشست از هشتمین دوره کرسیهای آزاداندیشی با عنوان «آینده پژوهی انقلاب اسلامی» به همت مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم و اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی در دانشگاه طلوع مهر قم به صورت حضوری و مجازی برگزار شد. حجت الاسلام والمسلمین محسن مهاجرنیا در این جلسه درباره آینده انقلاب اسلامی گفت: در فلسفه یونان باستان میگویند هر چیزی بخواهد...
ولادیمیر پوتین به تازگی خودرا با پتر کبیر مقایسه و ضمن دفاع از سیاست کشورگشایی او، چنین سیاستی را مبنای موجه حمله به اوکراین دانسته است.
در روسیه خبری از دموکراسی و دموکراسیخواهی نیست. دولت روسیه در واقع آینهای از ملت این کشور است. نیروهای اجتماعی دموکراسیخواه در این کشور در اقلیتاند. مهمترین متفکران و ادیبان روسیه هم عمدتا محافظهکار یا مسیحی ارتدوکس یا آنارشیست بودهاند.
نشر افکار از مجموعه «درآمدی کوتاه» خود ویرایش جدید کتاب «آنارشیسم» نوشته کالین وارد و ترجمه محمود رضا عبداللهی را منتشر کرد.
آیا باید در شرایط اقتصادی امروز کشور، دوباره شاهد سر برآوردن پوپولیسم باشیم؟
روزنامه شرق نوشت: آنچه در اقتصاد ایران از آن بهعنوان نئولیبرالیسم (بازار آزاد) نام میبرند، اگر واقعیت داشته باشد چیز غریبی است؛ چراکه باید برای نئولیبرالیسم بستری سیاسی و اقتصادی مهیا باشد تا این تعبیر در آن واقعیت پیدا کند.
انقلاب اسلامی فارغ از بازتاب عمده خود در رسانههای جهانی، چه کارنامهای را در عرصه داخلی بر اندیشه و عمل ملت مسلمان خود گذاشته و آیا مردم ایران پس از انقلاب دیندارتر یا دینگریز و دینستیزتر شدهاند؟
ایران با وجود تحریم توانسته عملکرد بهتری در مهار بیماری کرونا نسبت به کشورهای غربی خصوصا آمریکا داشته باشد اما چند نکته مهم در خصوص این عملکرد حائز اهمیت است.
مسئله کار جمعی، همان هنر الهی است که هیچ تمدنی نمیتواند مدعای آن باشد. حتی ما در چهل ساله انقلاب هنوز نتوانستیم آن را محقق کنیم.
اصل اساسی و زیربنای فلسفی دموکراسی "ناآشکارگی حقیقت" است. چون حقیقت آشکار نیست، کسی نمیتواند مدعی انحصار حقیقت شود و به همین دلیل عقل جمعی باید مبنای اداره امور کشور باشد. فیلسوفان مدافع دموکراسی گفتهاند که "صدای مردم صدای خداست"
مسئله کار جمعی، همان هنر الهی است که هیچ تمدنی نمیتواند مدعای آن باشد. حتی ما در چهل ساله انقلاب هنوز نتوانستیم آن را محقق کنیم.