جمعه 23 مرداد 1405

لیگ ورزش کارگری در 10 رشته برگزار می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
لیگ ورزش کارگری در 10 رشته برگزار می‌شود

تهران - ایرنا - رییس فدراسیون ورزش‌های کارگری گفت: در سال 1401 و برای نخستین مرتبه در 10 رشته کارگری لیگ برگزار خواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، مجمع عمومی فوق‌العاده فدراسیون ورزش کارگری به منظور بررسی و تصویب اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی، تصویب دستورالعمل شرایط اختصاصی نامزدهای دارای وثاقت و امانت، نحوه ثبت‌نام و رأی‌گیری برای داوطلبان پست‌های هیات رئیسه فدراسیون ورزش کارگری، بررسی و تصویب دستورالعمل کمیسیون مربیان، داوران، ورزشکاران و بررسی کلیات تقویم عملیاتی سال 1401 فدراسیون ورزش کارگری امروز (دوشنبه) به ریاست «محمد چکشیان» معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور «جواد رمضی» رییس فدراسیون ورزش کارگری، «مهدی مستجاب‌الدعوه» معاون امور مجامع فدراسیون‌های ورزشی، «کمال تنها» مدیر کل امور ورزشی وزارت تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی امروز 23 اسفند در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

تقویم ورزشی فدراسیون ورزش کارگری برای سال 1401 با کسب 24 رای اعضای مجمع به تصویب رسید.

در این مجمع 31 استان آنلاین و 20 استان به صورت حضوری در مجمع حضور داشتند.

اساسنامه فدراسیون در بخش کمیسیون داوران و مربیان و ورزشکاران با رویکرد جدید سایر فدراسیون‌های ورزشی در سال جدید دنبال خواهد شد.

«جواد رمضی» رییس فدراسیون کارگری در این مجمع گفت: در سال 1401 برای نخستین مرتبه در 10رشته کارگری لیگ برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: همچنین برای توسعه ورزش همگانی، سال آینده در ادامه طرح «کاروان ورزش و نشاط» در طول هفته برنامه‌های متنوعی را در کارخانجات و واحدهای تولیدی خواهیم داشت.

رمضی خاطر نشان کرد: با تصویب اعضای مجمع، نمایندگان رشته شنا سال آینده به مسابقات بین‌المللی فنلاند و کشتی و فوتبال ساحلی در به بازی‌های جهانی کارگری در ایتالیا اعزام خواهند شد.

وی یکی از مهم‌ترین برنامه این فدراسیون را توجه ویژه به بحث آموزش عنوان کرد و گفت: سال آینده شرایط ورزش کارگری بهتر از امسال برگزار شده و ما موفق‌تر عمل خواهیم کرد.

برچسب‌ها