شنبه 29 دی 1403

ماجرای بیماری روانی یک مجرم امنیتی!

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
ماجرای بیماری روانی یک مجرم امنیتی!

روز پنجشنبه پانزدهم آذر نرگس محمدی درحالی به مرخصی رفت که اولین ویدیو منتشر شده از او حاشیه‌ساز شد و واکنش‌های منفی بسیاری علیه او منتشر شد.

سرویس سیاست مشرق - روز چهارشنبه هفته گذشته نرگس محمدی برای پیگیری مراحل درمانی خود به طور موقت و برای سه هفته مرخصی گرفت و از زندان اوین آزاد شد.

پیش‌تر خانواده محمدی از طریق «بنیاد نرگس» که خود مؤسس و مدیر آن هستند، مدعی شده بودند که نرگس محمدی به دلیل عمل جراحی و وضعیت سلامت او، به دوران نقاهت و مرخصی از زندان نیاز دارد. خانواده محمدی وضعیت سلامت او را طوری توصیف کرده بودند که در نهایت خواستار مرخصی سه‌ماهه برای این زندانی سیاسی شده بودند.

اما نرگس محمدی در حالی به مرخصی رفت که اولین ویدئو منتشر شده از او حاشیه‌ساز شد. محمدی در این ویدئو با شادابی بیشتر از قبل رویت شد و شعار مرتبط با اغتشاشات سال 1401 را در خیابان فریاد می‌زد. این رفتار بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی با واکنش‌های منفی روبه‌رو شد. کاربران و تحلیلگران خارج از کشور تا پیش‌ازاین، توصیفاتی از وضعیت سلامت نرگس محمدی شنیده بودند که پس از تماشای ویدئو آزادی او، جا خوردند!

فریبا داوودی مهاجر، روزنامه‌نگار که چند سالی است به واشنگتن پناهنده شده، در واکنش به ویدئو آزادی نرگس محمدی نوشت: «چند وقت پیش گفتند که خانم نرگس محمدی زخم بستر گرفته. من هر چه نگاه می‌کنم، ایشان با چنین چهره و بدنی ممکن نیست زخم بستر داشته باشند. از سیمای خانم محمدی معلوم است که در زندان اوین بخش تزریق بوتاکس و فیلر و ژل هم موجود است، چون ایشان در سن 54 سالگی یک خط در صورت ندارند.

اشاره داوودی مهاجر به تزریق ژل و بوتاکس، صرفاً از جهت طنز و کنایه نیست، پیش‌تر این موضوع توسط افرادی که از نزدیک شاهد رسیدگی بیش از حد نسبت به دغدغه‌های زیبایی و پزشکی نرگس محمدی بودند هم مطرح شده است. باوجوداینکه نرگس محمدی در این سال‌ها مدام مدعی عدم تحویل دارو، ضرب و شتم و تهدید جانی در زندان شد و هر بار با مستندات قوه قضاییه مشخص شد که ادعاهای وی صحت نداشته است.

این انتقادات شدید در خارج از ایران سبب شد حتی برخی کاریکاتوریست‌های ضدانقلاب، او را شیاد بخوانند و تصاویری علیه تولید و منتشر کنند.

اگرچه ودانت پاتل، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، نظر متفاوتی دارد و روز پنجشنبه این وضعیت نرگس محمدی را «نگران‌کننده و تأسف‌آور» خوانده است اما کاربران ضدانقلاب به این موضوع تصریح دارند که نرگس محمدی پس از آزادی از زندان به گونه‌ای رفتار می‌کند که لازم است تا مدتی را در یک بیمارستان روانی بستری شود تا شاهد بهبود سلامت ذهنی پیدا کند.

پیش از این نیز افرادی چون علی عجمی و کیانوش سنجری نیز به دلیل اختلالات روانی دست به خودکشی زده بودند که این موضوع برای جریان براندازی گران تمام شد از این رو در تلاش هستند تا با بستری کردن نرگس محمدی در بیمارستان روانی مانع از ایجاد هزینه از جانب برنده صلح نوبل برای ضدانقلاب گردند.

بیشتر بخوانید:

ضیافت تجزیه طلبان در ژنو / رقابت دانشگاه جرج تاون و بنیاد نوبل در دعوت از دشمنان ایران / تزئین تصاویر منافقین تروریست در سالن مراسم صلح نوبل / نرگس محمدی مدیون منافقین شد

تحریک جامعه به مقابله با قوانین کشور از جمله حجاب؛ تولید گزارش‌های جعلی از وضعیت حقوق بشر در ایران و ارسال منظم آن به گزارشگر سازمان ملل و ارتباط با برخی از گروه‌های معاند و برانداز بخشی از اقدامات نرگس محمدی در سال‌های اخیر بوده است.

ماجرای بیماری روانی یک مجرم امنیتی! 2
ماجرای بیماری روانی یک مجرم امنیتی! 3