ماموگرافی
ماموگرافی
وزارت آموزش و پرورش درباره خبر لورفتن سوالات امتحانات نهایی در یک کانال، توضیحاتی ارائه کرد.
متخصص زنان و زایمان گفت: یائسگی زودرس یک آسیب اجتماعی است که ناشی از تغذیه بد، ناشی از توکسینها و سمومی است که وارد بدن میشود. در این میان بافت تخمدان، بافت شکننده و آسیبپذیری است که وقتی در معرض سموم قرار میگیرد، زودتر از سایر ارگانها آسیب میبیند. غافل از اینکه آینده جامعه به این ارگان بستگی دارد و ما داریم همینطور تخمدان از دست میدهیم.
میانگین سنی ازدواج زنان ایرانی طبق آخرین آمار، 32 سال است و اگر زنی در 40 سالگی دچار یائسگی شود، در واقع فقط 8 سال فرصت فرزندآوری دارد.
وزارت آموزش و پرورش در واکنش به یک خبر جنجالی، اطلاعیهای صادر کرد.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در واکنش به این انتقاد که به هر حال برخی فرهنگیان از خدمات بیمه چندان راضی نیستند، گفت: اگر اعتراضاتی در حوزه بیمه وجود دارد درصدهای پایینی هستند که به دلیل عدم اشراف به جدول تعهدات است و بندهای ریزی دارد که افراد نسبت به آن مطالعه نداشتهاند.
آخرین باری که برای چکاپ به یک پزشک مراجعه کردید چه زمانی بود؟ اصلاً جزو افرادی هستید که به خودتان اهمیت میدهید یا اینکه در گروهی قرار میگیرید که تا زمان بیماری به پزشک مراجعه نمیکنید؟
اقتصادنیوز: بدون شک افزایش سن رابطه مستقیمی با بروز بسیاری از بیماریها و مشکلات جسمی دارد و متخصصان همواره توصیه میکنند که افراد تا سن 40 سالگی هر پنج سال یکبار و بعد از آن هر دو تا سه سال به متخصص مراجعه کنند و چکاپ انجام دهند.
اداره کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش یک اطلاعیه صادر کرد.
طاهرزاده در مورد سایر عوارض بارداری در سنین زیر 18 سال میگوید: «فرزندان حاصل از این بارداری دارای وزن پایین هستند و معمولا دچار زایمان زودرس میشوند. در یک جمله میشود گفت که عوارض بارداری در زیر 18 سال بیشتر است». او در مورد پرخطربودن بارداری در سنین بالای 35 سال هم توضیح میدهد: «امکان سقط جنین و ناهنجاریهای مادرزادی در بارداریهای بالای 35 سالگی بیشتر است. به همین دلیل انجام آزمایشهای...
وزارت آموزش و پرورش به انتشار خبر انتقاد از عدم اختصاص بیمه معلم برای فرهنگیان و امضای قرارداد با یک شرکت بیمه خارج از مجموعه وزارت آموزش و پرورش واکنش نشان داد.
یکی از موضوعاتی که همواره مورد توجه و دغدغه معلمان و فرهنگیان بوده است؛ استفاده از مزایای خدماتی، امکانات رفاهی و مخصوصاً بیمههای درمانی تکمیلی توسط وزارت آموزش و پرورش است.
وزارت آموزش و پرورش بر استفاده بیش از 1.4 میلیون نفر از فرهنگیان و افراد تحت تکفل آنها از پوشش بیمه درمان تکمیلی و انتخاب یک شرکت بیمه گر مناسب تاکید کرده است.