ماندن در گروه سه افتخار نیست / عملکرد ضعیف تنیس ایران در دیویسکاپ
تیم ملی تنیس ایران با یک نمایش ضعیف مسابقات دیویسکاپ را به پایان رساند و فدراسیون ایران باید فکر اساسی به حال تیم ملی کند.
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، مسابقات دیویسکاپ گروه سه منطقه آسیا و اقیانوسیه به میزبانی اردن برگزار شد و تیم ایران با ارائه یک نمایش ضعیف تا آستانه سقوط پیش رفت.
تیم ملی ایران در حالی که در دوره پیش مسابقات قهرمان گروه سه شد و به پلیآف گروه دو جهانی صعود کرد، در این دوره در شرف سقوط بود و به جای دفاع از عنوان قهرمانی خود و تلاش برای صعود مجدد به پلیآف گروه دو جهانی، به دنبال شکست دادن جزایر پاسیفیک بود تا گروه سه را از دست ندهد.
ایران با تیمهای سوریه، اردن، تایلند و جزایر پاسیفیک همگروه بود که بازی مقابل سوریه، اردن و تایلند را با نتیجه مشابه سه بر صفر واگذار کرد و تنها پیروزی ایران برابر جزایر پاسیفیک دیگر تیم ضعیف این گروه بود.
ایران برای کسب مقام هفتم هم با اندونزی رقابت داشت که این بازی را هم واگذار کرد و در نهایت هشتم شد.
تیم ملی ایران سالها درگیر صعود و سقوط به دستههای دو، سه و چهار آسیا بود و سال گذشته با رفتن به پلیآف گروه دو جهانی تصور میشد قرار است روی دیگری از تنیس را ببینیم که البته این حضور کوتاه مدت بود و تیم ایران اسفند سال گذشته در مرحله پلیآف مقابل استونی شکست خورد و به گروه سه آسیا برگشت.
ماندن در گروه سه آسیا دستاورد خاصی محسوب نمیشود چون تنیس ایران به جای پیشرفت و تلاش مجدد برای رفتن به پلیآف گروه دو جهانی به دنبال نرفتن به دسته چهار آسیا بود. مهمتر اینکه پنج بازی انجام داد و تنها در یک بازی پیروز بود.
در حال حاضر از گوشه و کنار دلایل مختلفی برای این عملکرد ضعیف شنیده میشود مانند تمرین نکردن در زمین هارد کورت یا نرفتن به مسابقات تونس. نکته این است که دیویس کاپ اصلیترین رقابت تنیس ایران محسوب میشود و وقتی بازیکنان در زمین هارد کورت ضعیف هستند باید در طول سال تمرین بیشتری در این زمین داشته باشند تا ضعف برطرف شود و این بهانه خوبی برای این نمایش ضعیف نیست.
تنیس ایران بعد از سالها هنوز درگیر حضور در گروههای مختلف آسیاست و باید فکری به حال این وضعیت شود. اینکه تیم ملی تنیس در زمان مدیریت قبلی فدراسیون درگیر همین رفت و آمد به گروههای مختلف آسیا بود و اگر در مدیریت فعلی هم همین اتفاق رخ میدهد، این موضوعات نشان میدهد تنیس ایران در مسیر اشتباهی است. داود عزیزی چهار سال دوم مدیریت خود را آغاز کرده است و انتظار است به گونهای برنامهریزی کند تا تحولی در تنیس ایران رخ دهد.
حتی مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم در مجمع انتخاباتی فدراسیون، انتظارات خود را از این رشته به صراحت بیان کردند و خواستار جایگاه بهتری در آسیا و حتی مدالآوری شدند. بنابراین این نشان میدهد وضعیت تنیس ایران برای هیچ کس راضی کننده نیست و وقت آن رسیده به این داستان تکراری رفت و آمد به گروههای آسیا پایان داده شود و برنامه ریزی اساسی حداقل برای رفتن به گروه دو جهانی و مهمتر از آن ماندن در این گروه انجام شود.