مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس گفت: پارسال همه رسانهها علیه ما شدند و خیلیها ترسیده بودند و خیال کردند که الآن دیگر نظام تمام شد؛ حتی بعضی از نماینده ها. من گفتم اتفاقا اینها امتحان برای تک تک ما است که ببینند چه کسی پای کار است. آیا ایستادهایم یا کم آوردهایم؛ یا به اموالمان میچسبیم و دیگر حرکت نمیکنیم. همه این لحظات و صحنههایی که به وجود میآید، امتحان است.
میرسلیم این روزها در شبکههای اجتماعی در اوج است؛ هر صفحهای که باز میشود، این نماینده مجلس در حال گفتن جمله معروف «لندکروز با پژو 206 تفاوتی ندارد» است؛ سخنانی که در یک برنامه زنده تلویزیونی بیان کرد و پس از چند روز، از مجری و تهیهکننده و میهمان دیگر برنامه که او هم یک نماینده مجلس است، شکایت کرد.
جماران نوشت: سردار محمد اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در یادواره شهدای عملیات کربلای یک، گفت: پارسال همه رسانهها بر علیه ما شدند و خیلیها ترسیده بودند و خیال کردند که الآن دیگر نظام تمام شد؛ حتی بعضی از نمایندهها. من گفتم اتفاقا اینها امتحان برای تک تک ما است که ببینند چه کسی پای کار است.
تهران - ایرنا - این روزها و در حالی که چهره رسوای فرقه تروریستی منافقین در افکار عمومی جهان بیش از گذشته نمایان شدهاست، دولت ایتالیا در اقدامی خلاف آداب دیپلماتیک پذیرای سرکرده گروهک تروریستی مجاهدین خلق شده موضوعی که با واکنش ایران و احضار سفیر این کشور در تهران روبرو شد.
اقتصادنیوز: اعتماد در گزارشی به زندگی پرحاشیه سیدمصطفی میرسلیم نماینده اصولگرای مجلس پرداخته است.
«سوء تفاهمها بر سر ارتباط با سولیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران به خاطر استفاده از کلمه Dear درباره من در مکاتبات بود در حالی که آن dear مثل کلمات احترامآمیز ماست نه این که من عزیز او باشم!»
اوایل انقلاب زندان قصر دست مجاهدین خلق بود و اینکه خیلی از طاغوتیها اعدام شدند به خاطر این بود که سازمان اعتقاد داشت حتی رانندههای ساواک و طاغوت هم باید اعدام شوند.
جریان اصلاح طلب عادت دارد فانتزیهای خود را به عنوان واقعیت به جامعه و نظام بفروشد. وقایع تیر 78 یکی از این موارد است. اصلاح طلبان با سالگردسازی برای آن به دنبال تنفس مصنوعی به جسد دوم خرداد هستند.
تحلیلگران معتقدند که اقدام دولت آلبانی علیه مجاهدین خلق، بخشی از توافق ایران و آمریکا بوده است.
سلیمی نمین پژوهشگر تاریخ معاصر در برنامه حضور گفت: غرب، تا یک نقطهای میتواند از تحریم استفاده کند. ممکن است ایران یک دولت غربباور داشته باشد و خیلی این کار را نکند. پیشرفتهترین شنودها و پهپاد را در اختیار منافقین قرار دادند. مجاهدین خلق در ترورهای آینده حضور خواهند داشت. غلط است که تصور کنیم بازار منافقین تمام خواهد شد و ناتو از اینها استفاده نخواهد کرد. منبع: جماران
«اردوگاه اشرف» در حقیقت بخشی از زمینهای کشاورزی مردم استان «دیالی» بود که توسط نیروهای صدام به زور غصب شده و به پاس همکاری و خدمات مسعود رجوی به رژیم صدام در جنگ عراق علیه ایران و هم چنین سرکوب شیعیان مخالف صدام به تشکیلات تروریستی رجوی اهدا شد که در 20 شهریور 1392 کاملا تخلیه شد. تشکیلات فرقه رجوی در همه سالهای حضور خود در کشور عراق به عنوان بازوی نظامی و امنیتی حزب بعث در سرکوب...
به دعوت انجمن نجات برای تجمع مقابل سفارت ترکیه رفتیم. از دولت آلبانی می خواهیم آنجا پلیس مستقر و امنیت برقرار شود. دوربین هایی باشد که شبانه روز داخل قرارگاه را چک کند و هرخبری شد به بقیه اطلاع بدهند. خیلی از اسرا در این قرارگاه کشته شده اند؛ فرقه رجوی سابقه آدم کشی دارد.
جماران نوشت: عباس سلیمینمین استاد و پژوهشگر تاریخ معاصر ایران و تحلیلگر مسائل سیاسی در برنامه حضور در حسینیه جماران گفت: عدهای در جمهوری اسلامی معتقد بودند که اینها منافق هستند و قطعاً نباید فرصتی به اینها داد. اما نگرش امام یک مقدار متفاوت است. امام معتقد بود درست است سردمداران این جریان دارای نفاق جدی هستند، اما کسانی را که اینها جذب کردهاند باید حتماً به آنها فرصت داده شود...