مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
به گزاشر گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون قضایی رییس کل دادگستری استان تهران طی یک مکاتبه رسمی با رییس کانون وکلای دادگستری مرکز از وی خواست فهرستی از وکلا جهت تعیین وکیل تسخیری در پرونده رسیدگی به اتهامات سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین را اعلام نماید. مرکز رسانه قوه قضاییه - با توجه به اتمام مهلت قانونی یک ماهه برای 105 متهم پرونده سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین جهت معرفی...
علویتبار: باید مانند نهضت آزادی پول درآورده و آن را خرج براندازی کنیم، اصلاحطلبان شاید به شکل شخصی امکاناتی داشته باشند اما هیچ وقت به این فکر نکرده بودند که منابع مالی پایدار غیرشخصی ایجاد کنند!
رجایی در ساعت 14:30 روز 8 شهریور 1360 از اتاق کارش خارج شد و به محل جلسه فوقالعاده دولت رفت. در ساعت 15:00 صدای انفجار مهیبی از ساختمان نخستوزیری برخاست. در این حمله، او و محمدجواد باهنر، نخستوزیر وقت جان باختند. در این هنگام کمتر از یک ماه از ریاستجمهوری او میگذشت. این ترور نیز همانند بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی توسط سازمان مجاهدین خلق ایران انجام شد / بیسیمچی
در حمله روز 8 شهریور رجایی و محمدجواد باهنر، نخستوزیر وقت جان باختند.
در هنگام ترور شهید رجایی کمتر از یک ماه از ریاستجمهوری او میگذشت.
همزمان با ایام شهادت شهید محمدعلی رجایی، کتاب «بادیه فروش» که برگهایی از زندگی این شهید عزیز است، به همت نشر شهید کاظمی روانه بازار نشر شد.
در تقویم ایرانی، روز هشتم تیر ماه، روز مبارزه با تروریسم به بهانه ترور شهید محمدعلی رجایی و شهید محمدجواد باهنر نامگذاری شده است. سینما هم در آثار متعددی از «بهرنگ ارغوان» تا «ضد» به موضوع ترور پرداخته است.
سفیر ایران در اتریش با اشاره به پناه دادن تروریستهای عضو سازمان مجاهدین خلق از سوی برخی کشورهای اروپایی گفت: این کار چیزی نیست جز انتخابی اشتباه و گزاف، آنها دست کسانی را که به آنها غذا میدهند گاز میگیرند.
معاون امور بینالملل قوه قضاییه از محاکمه اعضای منافقین در دادگاه کیفری یک استان تهران خبر داد و گفت: دادگاه برای متهمان پرونده وکیل تسخیری تعیین میکند.
کتاب «بادیه فروش» با مصاحبه غلامعلی رجایی و بازنویسی مجید قاسم توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر و راهی بازار نشر شد.
شهید محمدعلی رجایی بارها پشت سر کشمیری نماز خوانده بود و میزان باورپذیری رفتار ایننفوذی منافقین در حدی بود که بهراحتی در نخستوزیری و ریاستجمهوری رفتوآمد میکرد.
عصر ایران با اشاره به گافهای دنبالهدار شهرداری اصولگرا در انتشار تصاویر شهری، گزارشی در این باره منتشر کرد.
سوتی یا گاف جدید مثل تفضلی ها در نیست چون عکس دکتر لبافینژاد درست است اما تاریخ اعدام را 24 دی 1366 ذکر کردهاند! آن قدر انقلاب در انقلاب در انقلاب کردهاند که خیال کردهاند بعد از 57 هر سال انقلاب میشده و لابد سال 66 هم انقلاب بوده آن وقت ساواک در سال 66 چه کاره است؟!
یک گاف دیگر در بنر نصب شده توسط سازمان زیباسازی شهرداری انقلابی تهران در فضای مجازی فراگیر شد.