مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
وحید افراخته یکی از چهرههای ردهبالای سازمان مجاهدین خلق است که بسیاری از مبارزین پیش از انقلاب باور نمیکردند به چنگ ماموران ساواک بیافتد و اگر هم چنین اتفاقی افتاد، چنان خیانت بزرگی کند.
برخی بر این باورند که اصرار برای مقصر معرفی کردن شریعتی یادآور اصطلاح «مثلث کارپمن» و سه نقش «آزارگر، ناجی و قربانی» است و انگار شریعتی بهانهای است تا ناراضیان خود را «قربانی» بدانند و از خود سلب مسئولیت کنند یا تصور کنند اگر پارهای موانع امکان تحقق همه آرمان ها را نداده آرمانها نادرست بوده است. اما تقصیر شریعتی واقعا چه بود؟ این که چند میلیون نفر در خیابان راهپیمایی کردند و با تصویر...
دیالمه را باید یک سبک دانست؛ سبکی که امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند تکرار آن هستیم. جوانان انقلابی بدان نیازمندند تا دچار افراط و تفریطها نشوند.
علی مطهری در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات حسین علایی گفت: جوانان کشور اطلاعات درستی از قبل و بعد انقلاب ندارند و اگر بدانند چه زحمتی برای انقلاب کشیده شده آن را رها نمیکنند.
سریال «سوران» زندگی و اسارت جوان کرد انقلابی را در التهابات دهه 50 به تصویر میکشد، که با وجود جولان جریانهای مخالف انقلاب، تسلیم آنان نمیشود.
قطع نظر از نفرات اول و دوم لیست (آقایان خامنه ای و هاشمی رفسنجانی) که با وجود اهمیتش، طبیعی می نماید، رای امام به نامزدهای جریان نهضت آزادی و شخص مهندس بازرگان شگفت انگیز است.
امام به یک نفر از اعضای جبهه ملی یعنی محمود مانیان و نیز علی گلزاده غفوری، روحانی منتقد جریان ارزشی آن روز رای داده است. این گرایش امام، نشان می دهد که ایشان خواهان چندصدایی در مجلس بوده است؛ این رویکرد بعدها و به خصوص از مجلس هفتم به بعد به فرلموشی سپرده شد.
جماران نوشت: این شگفتی آنگاه بیشتر می شود که انتخابات مجلس اول فقط چندماه پس از سقوط دولت بازرگان و اشغال لانه جاسوسی برگزارشد و تیغ تیز حملات سیاسی متوجه جریان لیبرال (و در راس آن مهندس بازرگان) بود. بعلاوه دانشجویان پیرو خط امام به عنوان پرچمداران مبارزه با جریان لیبرال، علیه نهضت آزادی و جریانات همسو با آن مکررا موضعگیری می کردند و از تریبونهای سیاسی و مذهبی بشدت به آنها حمله می...
ایرنا نوشت: 25 خرداد ماه روز تولد محمدعلی رجایی، دومین رییس جمهور ایران است که عمر ریاست جمهوریاش 28 روزه شد اما شهادت و نوع زندگی اجتماعی و سیاسی اش با توجه به شرایط آن دوران مهمترین دلیل ماندگاری اش پس از گذشت 42 سال است.
تبریزی گفت: زمانی که سازمان منافقین وارد فاز نظامی شد حرکت خود را در مسیر براندازی و سرنگونی جمهوری اسلامی تنظیم کرد. منافقین تحلیلشان این بود که حکومت در کمتر از یک ماه دیگر سقوط میکند.
برکناری بنیصدر از مقام فرماندهی کل قوا، که به مطالبه و درخواست مردمی تبدیل شده بود، بازتابهای گستردهای داشت. این اقدام حضرت امام (ره)، ضربه سنگینی بر موجودیت گروههای ضد انقلاب به شمار میآمد، بنابراین به حمایت از بنیصدر برخاستند.
مشهد مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی گفت: در مجموعه کتابخانههای عمومی بر این اصل اعتقاد داریم که گام دوم انقلاب را باید با کتاب برداریم.
عصر ایران نوشت: طرح دوباره نام مسعود کشمیری عامل انفجار 8 شهریور 1360 با انتشار خبر مرگ و البته تکذیب بعدی آن مجالی برای این پرسش هم هست که آیا نفوذ محدود به او و دو نفر دیگر بود یا ممکن است دیگرانی هم بوده باشند منتها به جای ترور و بمبگذاری و حذف اشخاص در پی آن که مسیر را به سوی دیگری سوق دهند؟