مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
دوربین پهپاد پلیس آلبانی تصاویری از سوزاندن اسناد و مدارک منافقین توسط اعضای این گروهک در زمان حضور پلیس ضدتروریسم در کمپ تیرانا را شکار کرده است.
یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا طی بیانیهای درباره حمله پلیس آلبانی به مقر گروهک تروریستی منافقین مدعی شده که آمریکا این گروه را یک جنبش معتبر که نماینده مردم ایران باشد نمیداند.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پی حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین گفت: امیدواریم دولت آلبانی اشتباه خود در میزبانی از این فرقه تروریستی را جبران کند.
مهاجری در کنایه به منافقین نوشت: وقتی سازمان و شورایی با توجه به تجربه 42 ساله از جنگ مسلحانه تا کنون، کارنامه اش شکست و بی اعتباری است یعنی بدون آینده است! به اعضای کهنسال و فرتوت رحم کنید. آزادشان کنید!
اکنون که سازمان با ممنوعیت حضور تبلیغاتی - سیاسی در فرانسه و بازرسی پلیس آلبانی در کمپ اشرف 3 روبرو شده است. به نظرم رهبران سازمان و شورای ملی مقاومت، به این جمعیت پیرزنان و پیرمردان کمپ که فرصت زندگی را از دست داده اند، رحم کنند. آنها را آزاد کنند هر جا که میخواهند بروند.
وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای به اقدام دولت آلبانی برای مقابله با فعالیتهای غیر قانونی و تروریستی منافقین در این کشور واکنش نشان داد.
وزیر کشور آلبانی گفت: اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) صرفا به دلایل انسان دوستانه در کشور ما پناهنده شده بودند اما آنها با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کردهاند.
اقتصادنیوز: اتفاقاتی که برای گروههای خارجنشین بهویژه مجاهدین خلق در روزهای اخیر رخ داده است، یک نکته بسیار روشنی را ثابت میکند. این نکته که نیروی سیاسی در هر مقامی که هست، در درجه اول باید متکی به مردم خودش باشد؛ چه نیرویی که در قدرت است و چه آن نیرویی که در مقام مخالف و برانداز است و چه آن نیرویی که در مقام اصلاحات است.
30 خرداد تناقضات 1360 سازمان مجاهدین خلق آغاز شد؛ زمانی که اقتدارگرایی و انحصارطلبی مارکسیستهای اسلامی آنان را واداشت برای کسب قدرت و براندازی نظام اسلامی، خلق ایران را به بهانه دفاع ازخلق قربانی کنند.
گروهک تروریستی منافقین برای به دست گرفتن اوضاع کشور پس از انقلاب با اعلام رسمی مبارزه مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی، جنایتهای فجیعی را در جای جای کشور رقم زدند.
با آغاز دهه 70 روند حرکت در درون سازمان مجاهدین با یأس، ناامیدی و بحران فکری روبرو شد، نه چیزی به دست آورده بودند و نه به جایی رسیده بودند، تنها دستاوردشان این بود که شده بودند ابزار دست صدام.
فیلم جدید از عملیات پلیس آلبانی به کمپ سازمان تروریستی مجاهدین خلق را مشاهده میکنید.
روزنامه نگار و نویسنده کتاب «من اعتراف می کنم» گفت: در این کتاب خود دست به روی یکی از جنجالیترین پروندههای تاریخی گذاشتم و از زاویه نگاه «وحید افراخته» که عضو مرکزیت گروهک منافقین بود به بررسی و نقد تاریخ این سازمان پرداختم.
وزارت کشور آلبانی: مطابق توافق میان ما و سازمان در سال 2014، اعضای این سازمان صرفا به دلایل انسان دوستانه در کشور ما پناهنده شده بودند، اما با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کرده اند.
جماران نوشت: تقارب، پیوند و پیوستگی بنی صدر با سازمان مجاهدین خلق نقطه تحقق 30 خرداد است. من به صراحت اعلام میکنم که اگر بنی صدر اندک هوشیاری سیاسی داشت، برای تقویت پایههای اجتماعی سیاست داخلی از ظرفیتهای دیگری استفاده میکرد.