مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
اطلاعات آنلاین نوشت: سهشنبه 26 شهریور 1342 انتخابات بیست و یکمین دوره مجلس شورای ملی و چهارمین دوره مجلس سنا برگزار شد.
رضاخان که زمانی درباره وزیر دربار مقتدر خود گفته بود «قول تیمور قول من است» پس از کشتن او گفت: «از اول خلقت، چنین آدم خائنی وجود نداشته است!»
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی با حضور در بیمارستان فیروزآبادی شهرری مرکز درمان ناباروری سطح 3 این بیمارستان به وسعت 770 متر مربع با امکانات 6 تخت، 2 اتاق عمل و بخشهای جنین شناسی و آندرولوژی را افتتاح کرد. وزیر بهداشت همچنین بخشهای اورژانس اطفال به مساحت 160 متر مربع و 6 تخت، مراقبتهای ویژه (ICU) به مساحت 270 متر مربع و 11 تخت، آنژیوگرافی به مساحت 1000 متر...
فارس نوشت: اعتماد رضاشاه به تیمورتاش زبانزد خاص و عام بود و قدرت زیادی به عنوان وزیر دربار از خود نشان میداد به طوریکه شخص دوم مملکت در امور کشور بهجز امور نظامی محسوب میشد.
مهاجرانی در یادداشتی نوشت: در دوره نخست مجلس از 270 نفر نماینده، 164 نفر روحانی بودند. تریبون هم باز بود و سخن بسیار. طول کشید تا نمایندگان یاد گرفتند، نطق پیش از دستور خود را بنویسند و از روی نوشته بخوانند. اما روحانی و حرف و شبهروحانی و حرف که لازم و ملزوم یکدیگرند. به همین دلیل در مجموع ما شاهد زیاد حرف زدن و حرفهای زیادی هستیم.
عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات در یادداشتی توصیه هایی در باب سخن گفتن خوب و پرهیز از زیاد حرف زن داشته است.
خیابان اکباتان با اسمهای بسیار در محدوده منطقه 12 و مراکز تجاری تهران قرار دارد. از خیابان لالهزار در شمال شرقی میدان امام خمینی شروع و به خیابان ملت و از آنجا به میدان بهارستان میرسد. گفته شده خیابان اکباتان سربازخانهای داشته و محمدعلی شاه قاجار کمی بعد از به توپ بستن مجلس شورای ملی در این خیابان مورد سوء قصد قرار میگیرد و بدون هیچ آسیبی جان سالم به درمیبرد.
اقتصادنیوز: خیابان اکباتان با اسمهای بسیار در محدوده منطقه 12 و مراکز تجاری تهران قرار دارد.
اقتصادنیوز: روز 26 شهریور 1312 محمد علی فروغی، اعضای هیات دولت را معرفی کرد.
همشهری آنلاین نوشت: در زمان قاجار متولد شده و در گذر زمان اسمهای زیادی عوض کرده، از «فیلخانه» و «واگنخانه» گرفته تا «باغ وحش» و «تلفنخانه».
اطلاعات آنلاین نوشت: روز 26 شهریور 1312 محمد علی فروغی، اعضای هیات دولت را برای دومین بار معرفی کرد.
اطلاعات آنلاین نوشت: دولت محمد علی فروغی لایجه مجازاتهای اعمال منافی عفت را به مجلس شورای ملی فرستاد.
سال 1315 وزارت طرق و شوارع با تصویب مجلس شورای ملی به وزارت راه تغییر نام یافت.