مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
برای اطلاع از جزئیات جنایتهای محمدعلی شاه و روسها علیه روزنامهنگاران و نویسندگان ایرانی با ما در ادامه همراه باشید.
حساسیتزدایی از ایرانستان شدن که با وجه لجبازی با جمهوری اسلامی صورت میگیرد یکی از عجیبترین ورژنهای رفتاری براندازان است که هیچ قاعده و چارچوبی ندارد.
احمد مسجدجامعی در یادداشتی به مناسبت روز خبرنگار در روزنامه اطلاعات نوشت: شاه قاجار به تحریک و تشویق شاپشال روسی، مشاور و امینش و به دست امیربهادر جنگ و سرهنگ لیاخوف روسی، فرمانده بریگاد قزاق، عملیات سرکوب را آغاز کرد...
عصر ایران نوشت: لوح «عدل مظفر» در پی انتساب عدالت به مظفرالدین شاه قاجار نیست بلکه در مقابل کاری که کرد و برای ثبت تاریخ افتتاح مجلس (1324به تاریخ قمری) از این دو واژه استفاده شده که با حروف ابجد میشود 1324.
لوح «عدل مظفر» در پی انتساب عدالت به مظفرالدین شاه قاجار نیست بلکه در مقابل کاری که کرد و برای ثبت تاریخ افتتاح مجلس (1324) از این دو واژه استفاده شده که با حروف ابجد میشود 1324.
دبیر اجرایی همایش نهضت مشروطه ایران با بیان اینکه بخشی از نفایس مخزن کاخ گلستان که کمتر دیده شده در تالار برلیان به نمایش گذاشته میشود، گفت: چیدمان تالار را به دوره مظفری بر میگردانیم.
سید امیر مکی نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر ایران با بررسی دلالتهای تاریخی درباره گرایش شیخ فضل الله نوری به مشروطه و سپس رویگردانیاش از آن، به این پرسش پاسخ میدهد که چه تفاوتی میان مشروطه با مشروطه مشروعه است؟
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دوره مشروطه، مقطعی از تاریخ معاصر ایران است که تأثیراتی عظیم بر جامعه ایرانی گذاشته است، بهگونهای که مشروطه را میتوان یکی از تقسیمکنندگان تاریخ ایران به قبل و بعد از خود، قلمداد کرد. در به ثمر رسیدن جنبش مشروطه، همراهی علمای دینی امری غیر قابل انکار است و یکی از مؤثرترین این علما، شیخ فضلالله نوری است. شیخ فضلالله کجوری معروف به «نوری»، پس...
سه ساعت مانده به غروب 14 مردادماه 1285، پرتو خورشید در تالار آیینه «برلیان» شکسته شده است، مظفرالدینشاه در تالار ایستاده و در قاب پنجرهای رو به حیاط کاخ گلستان، فرمان مشروطه را میخواند. حالا 117 سال از آن روز گذشته و درهای «اتاق فرمان مشروطه»، پس از مرمت به روی مردم باز شده است.
بعد از گذشت 117 سال، درهای «اتاق فرمان مشروطه»، پس از مرمت به روی مردم باز شده است
ایلنا نوشت: به بهانه سالگرد به نتیجه رسیدن حرکت مشروطهخواهی مردم ایران، نگاهی گذرا خواهیم داشت به مراحل ایجاد مجلس شورای اسلامی و تغییر آن به شورای ملی، تا به توپ بستن مجلس و دوره استبداد صغیر، تا بازگشایی مجلس دوم و شهادت شیخ فضلالله نوری و...
آیتالله سید روحالله موسوی خمینی از جمله مخالفان و منتقدان اصلی دستگاه حاکمهِ پهلوی بود. ایشان در بین مخالفان محمدرضا شاه و اسدالله عَلَم نقش بسیار پر رنگی داشت. به دنبال اجرای تصویبنامه انجمنهای ایالتی و ولایتی در دولت اسدالله عَلَم در ابتدای سال 1341 اعلامیهای بسیار تند علیه شاه و اقدامات اصلاحی او منتشر کردند.
ایسنا نوشت: رهبر نهضت اسلامی و سیاسی ایران 57 روز بعد از حبس در زندانهای باشگاه افسران ارتش، قصر و عشرتآباد باز هم آزاد نشد. او 245 روز در دو خانه در منطقه داوویه و قیطریه تهران، حصر خانگی شد.