مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
برخی از سلبریتی های کنونی از نوادگان خاندان قاجار هستند.
ایسنا نوشت: حاکمان دنیاطلب انگلیسی وقتی دست خود را از چاهها و سکوهای نفت و گاز ایران که حدود نیم قرن به ثمن بخس در چنبره داشتند بریده دیدند، قوای عاقله و غضبیه خود را در هم آمیختند و با طراحی مکارانهترین نقشه ترور و کودتا، نخستوزیر وطنپرست و شجاع ایران را با همکاری همپیمان آمریکایی خود به زمین زدند. استعمار پیر و عمو سام چنان در سایه و بیآنکه خود را آفتابی کنند امضای محمدرضا شاه...
با وجود آنکه پهلوی مدعی بود بهترین ارتش منطقه را دارد اما ارتش آن توانایی دفاع از خاک کشور را نداشت و برای جلوگیری از جنگ بحرین را بخشید. درحالیکه اغلب جنگ های دنیا برای دفاع از خاک است.
با وجود آنکه پهلوی مدعی بود بهترین ارتش منطقه را دارد اما ارتش آن توانایی دفاع از خاک کشور را نداشت و برای جلوگیری از جنگ بحرین را بخشید. درحالیکه اغلب جنگ های دنیا برای دفاع از خاک است.
52 سال پیش، بحرین به راحتی آب خوردن از ایران جدا شد و محمدرضا پهلوی آن را به انگلیسیها بخشید؛ چون دیگر مروارید اعلاء نداشت!
برای اطلاع از جزئیات جنایتهای محمدعلی شاه و روسها علیه روزنامهنگاران و نویسندگان ایرانی با ما در ادامه همراه باشید.
حساسیتزدایی از ایرانستان شدن که با وجه لجبازی با جمهوری اسلامی صورت میگیرد یکی از عجیبترین ورژنهای رفتاری براندازان است که هیچ قاعده و چارچوبی ندارد.
احمد مسجدجامعی در یادداشتی به مناسبت روز خبرنگار در روزنامه اطلاعات نوشت: شاه قاجار به تحریک و تشویق شاپشال روسی، مشاور و امینش و به دست امیربهادر جنگ و سرهنگ لیاخوف روسی، فرمانده بریگاد قزاق، عملیات سرکوب را آغاز کرد...
عصر ایران نوشت: لوح «عدل مظفر» در پی انتساب عدالت به مظفرالدین شاه قاجار نیست بلکه در مقابل کاری که کرد و برای ثبت تاریخ افتتاح مجلس (1324به تاریخ قمری) از این دو واژه استفاده شده که با حروف ابجد میشود 1324.
لوح «عدل مظفر» در پی انتساب عدالت به مظفرالدین شاه قاجار نیست بلکه در مقابل کاری که کرد و برای ثبت تاریخ افتتاح مجلس (1324) از این دو واژه استفاده شده که با حروف ابجد میشود 1324.
دبیر اجرایی همایش نهضت مشروطه ایران با بیان اینکه بخشی از نفایس مخزن کاخ گلستان که کمتر دیده شده در تالار برلیان به نمایش گذاشته میشود، گفت: چیدمان تالار را به دوره مظفری بر میگردانیم.
سید امیر مکی نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر ایران با بررسی دلالتهای تاریخی درباره گرایش شیخ فضل الله نوری به مشروطه و سپس رویگردانیاش از آن، به این پرسش پاسخ میدهد که چه تفاوتی میان مشروطه با مشروطه مشروعه است؟