مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه صنعت برای منسوخ شدن رأی موافق دادند.
تاریخ ما نوشت: کمیته مجازات با قرار دادن نام صاحب مفاتیح الجنان در لیست ترور، نوشت: آقای آقا شیخ عباس قمی، پدر سوخته، شنیدم که در منبر از آمریکاییها حرف بد میزنید، اگر شنیده شد که دو مرتبه از اینگونه مزخرفات بگویید و تکذیب نکنید، همین دوشنبه به ضرب گلوله شکمت را مثل سگ پاره پوره خواهیم کرد.
ایسنا نوشت: محمود فخارزاده هم به شیوه مسعود کشمیری و محمد کلاهی قاتلان فراریِ سازمان منافقین عمل کرد. بمب را جاساز و از راه دور منفجر کرد. بمبی که زیر پای دادستان وقت انقلاب اسلامی و در سقف کتابخانه طبقه زیرین کار گذاشته شده بود، دیوار دفتر کار آیتالله قدوسی را متلاشی کرد و او را از طبقه دوم به کف حیاط دادستانی پرت کرد و ساعاتی بعد موجب شهادتش شد.
فضلالله زاهدی 10 سال بعد از کودتا در ژنو بر اثر بیماری قلبی درگذشت.
میدان بهارستان تهران 65 سال قبل این شکلی بود.
"دیوید اوون"، وزیر خارجه وقت انگلستان اخیراً در مصاحبهای با بیبیسی به سهمخواهی انگلستان در نفت ایران اشاره کرده و گفت: ما با صنعت نفت ایران جوری برخورد میکردیم که انگار مال ماست و بخش عمدهای از درآمدهای نفتی ایران که پول زیادی هم بود، حق ماست.
همشهری آنلاین نوشت: میدانهای تهران از جمله زیباییهای این شهر به حساب می آیند که هریک از آنها به نوعی نامشان در صفحات تاریخ با حوادث و وقایع مختلفی همراه بوده است.
نخستین قانون اساسی ایران با نام «نظامنامه اساسی» نوشته شد و به امضای مظفرالدین رسید و با همین مجلس، ایران از نظر قدمت تشکیل پارلمان یکی از کشورهای پیشرو جهان شد.
فارس نوشت: نخستین انتخابات تاریخ ایران در سال 1285 شمسی برگزار شد؛ انتخاباتی برای خواص بود و مردم عادی حق رأیدادن هم نداشتند.
روزنامه اعتماد در مصاحبه با مرتضی الویری سوالاتی در باره انتخابات پرسیده است.
عصراریان در یادداشتی با استناد به تحقیقات مستند یک تاریخپژوه به بررسی صحت 68 میلیون ریال موجودی حساب بانکی رضاشاه هنگام ترک ایران پرداخته است.
عصر ایران نوشت: محمد رضا شاه در 12سال اول برای آن که خاطره تلخ رفتارهای پدرش در اذهان مردم تکرار نشود مالاندوزی نکرد اما تحقیر پس از کودتا او را هم به مالاندوزی کشاند اما باز نه از طریق املاک مردم که احتمالا از محل پورسانت های نفت یا خرید کلان تجهیزات نظامی.
برخی خوانندگان ذیل یادداشت «سوم شهریور 20/ وقتی همه خواب بودند» درباره این موضوع پرسیدهاند که آیا عدد 68 میلیون ریال موجودی حساب بانکی رضاشاه هنگام ترک ایران که در کتاب دکتر عباس میلانی (نگاهی به شاه) هم آمده درست است یا نه؟ یادداشت حاضر در این باره است با استناد به تحقیقات مستند یک تاریخپژوه.
برخی خوانندگان ذیل یادداشت «سوم شهریور 20/ وقتی همه خواب بودند» درباره این موضوع پرسیدهاند که آیا عدد 68 میلیون ریال موجودی حساب بانکی رضاشاه هنگام ترک ایران که در کتاب عباس میلانی (نگاهی به شاه) هم آمده درست است یا نه؟ یادداشت حاضر در این باره است با استناد به تحقیقات مستند یک تاریخ پژوه.
در قم مجدداً با نام مستعار و با ظاهری دیگر، اتاقی اجاره کرد و مشغول فعالیت شد و با گروههای مبارز مسلمان به برقراری ارتباط پرداخت و برای آنها پول و اسلحه و مهمات و امکانات فراهم کرد.
در این سلسله مطالب با عنوان «تاریخ نامه» از طریق نشریات قدیمی فارسی زبان به تاریخ ایران و جهان سرک می کشیم و خبرها مطالب و تصاویر جذاب و خواندنی را در برابر شما می گذاریم که گفته اند: گذشته چراغ راه آینده است.