مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
پادشاه قاجار در سختترین دوران اقتصادی ایران و در آستانه انقلاب مشروطه 880 هزار تومان حقوق نقدی دریافت میکرد.
در ماههای پایانی عمر، خزعلی در گفتوگو با روزنامه جوان، روایتی از سالهای اول احمدینژاد میگوید که نشاندهنده نوع نگاهش به او بوده است: «سال اولی که احمدینژاد به نیویورک رفت و در سازمان ملل سخنرانی کرد بنده به دیدار احمدینژاد رفتم و لبهای ایشان را بوسیدم و به او گفتم به این خاطر لبهای تو را بوسیدهام که از امام زمان (عج) نام بردهای آنهم در جایی که قلب جهان کفر به حساب میآید.» اعتماد...
خزعلی در کنار مصباحیزدی، حامی دو آتشه محمود احمدینژاد بود و توصیفات اغراقآمیزی درباره او بیان میکرد؛ البته از سال 1384 تا لااقل 1388 و پیش از ماجرای معاون اولی اسفندیار رحیم مشایی، در حاکمیت تقریبا چنین نظراتی پیرامون رییس دولتهای نهم و دهم شنیده میشد.
اعتماد نوشت: هشت سال پیش حوالی همین روزها، آیتالله ابوالقاسم خزعلی از روحانیون پرنفوذ در جمهوری اسلامی درگذشت. او هنگام فوت، 90 سال سن داشت.
این میدان از مهمترین میادین شهر تهران است. اهمیت میدان بهارستان قرار داشتن مجلس شورای اسلامی ایران و همچنین قرار داشتن اولین مجلس شورای ملی یا مجلس مشروطیت در این محل است.
میدان بهارستان در 300 سال گذشته همواره از مهمترین میدانهای تهران بوده است.
همشهری آنلاین نوشت: این میدان از مهمترین میادین شهر تهران است. اهمیت میدان بهارستان قرار داشتن مجلس شورای اسلامی ایران و همچنین قرار داشتن اولین مجلس شورای ملی یا مجلس مشروطیت در این محل است.
ایرنا نوشت: واکنش شیخ محمد خیابانی به قرارداد استعماری 1919 امری قابل پیشبینی بود و به همین خاطر وثوقالدوله از قبل به فکر چارهای برای آن افتاده بود. وثوقالدوله میدانست که ورود خیابانی به مجلس به معنای ناکام ماندن این قرارداد خواهد بود.
مبلغ نوشت: در گفتارهای سیاسی معاصران شاهدیم که کسانی با استناد به گوشهای از وقایع کربلا، گفتار و رفتار خود را توجیه و دیگران را محکوم میکنند؛ در واقع، هر یک خود را نماد حسین، سیدالشهدا (ع) و طرف مقابل را همچون عمرسعد، ابنزیاد و یزید میدانند. مرحوم مدرس وقتی کسی در نطق خود، از جایگاه نمایندگی در مجلس شورای ملی، از این دست سخنان بر زبان می آورد، به او تذکر میداد که جای این سخنان...
به جرات میتوان گفت که در سالهای پس از اسلام، هیچ حادثهای همچون واقعه کربلا تا این اندازه تاویل و تفسیر نشده است؛ تا آنجا که در سالهای اخیر، برخی حرکتهای سیاسی حتی با ایدئولوژی چپ بنا بر گفته خودشان، از نهضت حسینی تاثیر پذیرفتهاند؛ مثل خسرو گلسرخی. دوقطبی کردن جامعه به حسینی و یزیدی از همین جنس است که سابقه آن در ادبیات گفتاری و نوشتاری، معاصر درخور توجه است و در تقسیم ساده جهان...
ایسنا نوشت: امروز بیست و یکم شهریور صد و سومین سالروز شهادت شیخ محمد خیابانی در سال 1299 است.
اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه صنعت برای منسوخ شدن رأی موافق دادند.
تاریخ ما نوشت: کمیته مجازات با قرار دادن نام صاحب مفاتیح الجنان در لیست ترور، نوشت: آقای آقا شیخ عباس قمی، پدر سوخته، شنیدم که در منبر از آمریکاییها حرف بد میزنید، اگر شنیده شد که دو مرتبه از اینگونه مزخرفات بگویید و تکذیب نکنید، همین دوشنبه به ضرب گلوله شکمت را مثل سگ پاره پوره خواهیم کرد.
ایسنا نوشت: محمود فخارزاده هم به شیوه مسعود کشمیری و محمد کلاهی قاتلان فراریِ سازمان منافقین عمل کرد. بمب را جاساز و از راه دور منفجر کرد. بمبی که زیر پای دادستان وقت انقلاب اسلامی و در سقف کتابخانه طبقه زیرین کار گذاشته شده بود، دیوار دفتر کار آیتالله قدوسی را متلاشی کرد و او را از طبقه دوم به کف حیاط دادستانی پرت کرد و ساعاتی بعد موجب شهادتش شد.
فضلالله زاهدی 10 سال بعد از کودتا در ژنو بر اثر بیماری قلبی درگذشت.