مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
انتشار تصویر پرویز ثابتی در فردای برنامه گروه هشت نفره برای رونمایی از فعالیت ها علیه جمهوری اسلامی، این گزاره را مطرح کرده که اپوزیسیون خارج از کشور، مولفه جدیدی را در ابعاد امنیتی وارد زمین بازی علیه ایران کردند تا در ابعاد امنیت داخلی، کنش گری کنند.
گزارش خبرآنلاین درباره آخرین جلسه مجلس شورای ملی رژیم شاه که پنج روز قبل از انقلاب، تشکیل جلسه داده و تلاش کردند با اصلاحات ساختاری در ساواک و قوه قضاییه، به خواسته های مردمی را که برای تغییر رژیم، مقابل گلوله ایستاده بودند، توجه کنند.
روز گذشته تصویری از پرویز ثابتی سرشکنجهگر معروف ساواک در تجمع ضدانقلاب منتشر شد. انتشار عکس جدید وی در رسانهها بسیار واکنشبرانگیز شد اما دلیل اهمیت ثابتی بعد از این همه سال چیست؟
مهرداد خدیر در «عصر ایران» نوشت: گزاف نیست اگر گفته شود نام حجتی کرمانی نه با زندان و سلاح پیش از انقلاب، نه با نمایندگی مجلس بعد از انقلاب، نه با بنیصدر و هاشمی که با یک کلمه پیوند خروده است: آشتی و دیگر هیچ! مردی که با خود و با جهان پیرامون خود به صلح رسیده و جز آشتی ملی نسخهای نمیشناسد. بیسبب نیست که محقق داماد میگوید اگر قدرتی داشت شکنجهگران خود را نیز عفو میکرد و با این...
طلاق لیلا امامی با دیدن صحنه همجنس بازی هویدا با پسربچه ای! + اسامی همه معشوقه ها و زنان معروف ترین نخست وزیر شاه پهلوی!
دولت شاپور بختیار بعد از ورود امام خمینی (ره) به ایران، کوشش کرد با ارسال دو لایحه «انحلال ساواک» و «تعقیب قضایی نخست وزیران و وزرای سابق»، انقلابیون را از «تغییرات اساسی» منصرف و رضایت آنها را برای «تغییرات جزئی»، همزمان با «حفظ قانون اساسی»، جلب نماید. اقداماتی که نشان می داد بختیار، درکی از تغییرات پیچیده اجتماعی وضعیت انقلابی جامعه نداشته است.
شیوه به اصطلاح انتخابات اینگونه بود که طبق دستوری که از دربار صادر می شد عناصر ذی نفوذ و کدخدایان شناسنامه های مردم را جمع می کردند و آراء به اسم فرد مورد نظر نوشته و در صندوق ریخته می شد.
عکسهای لو رفته از شب عروسی شاه و فوزیه را تماشا کنید.
شاه در جای دیگری از کتابش درباره مصدق میگوید: من هم سرانجام به این نتیجه رسیدم که در پشت نقاب این ملیگرای جانسخت، مردی مخفی شده که ارتباط های بسیار نزدیکی با انگلیسها دارد.
بهزاد نبوی میگوید: «در خانواده ما دو دایی و یک خالهام طرفدار مصدق بودند و یکی از داییها از بقایی دفاع میکرد... در این بین من هم مصدقی شدم. خالهام عضو حزب زحمتکشان نیروی سوم بود. از همان موقع روزنامههای حزبی را برای فروش به مردم به من میداد، چون خانه ما روبهروی دانشگاه تهران بود. میرفتم آنجا و آنها را میفروختم. آن زمان بحثهای سیاسی بیشتر بین ملیون بود و تودهایها. میآمدند...
در دوره پهلوی اول و دوم براساس اسناد و مدارک متقن به دفعات بخشهایی از ایران به بیگانگان واگذار شده است.
هم میهن نوشت: بهزاد نبوی میگوید: «در خانواده ما دو دایی و یک خالهام طرفدار مصدق بودند و یکی از داییها از بقایی دفاع میکرد... در این بین من هم مصدقی شدم. خالهام عضو حزب زحمتکشان نیروی سوم بود. از همان موقع روزنامههای حزبی را برای فروش به مردم به من میداد، چون خانه ما روبهروی دانشگاه تهران بود. میرفتم آنجا و آنها را میفروختم. آن زمان بحثهای سیاسی بیشتر بین ملیون بود و تودهایها....
فقط 10 سال داشت که شاهد به شهادت رسیدن یکی از تظاهراتکنندگان و قیامکنندگان علیه قوامالسلطنه در جریان ملی شدن صنعت نفت در خیابان ظهیرالدوله بود. در میان انبوه جمعیت به همراه دایی و خالهای که کمی پیشتر از آنها جدا شده بود، حضور داشت و مأموران امنیتی دست به پراکندهسازی مردم و برخورد با آنها میزنند.
بهزاد در خانه پدربزرگش سالهای کودکی و نوجوانی را سپری کرد و بهدلیل فعالیت سیاسی داییها و خالهاش با عالم سیاست آشنا شد.