مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
«مجموعه جواهرات ملی ایران از لحاظ هنری، تاریخی و منحصربهفرد بودن در شرایطی است که حتی زبدهترین کارشناسان و ارزیابان جهان هم نتوانستهاند ارزش واقعی یا تقریبی آن را محاسبه کنند».
در سال 1316 شمسی بنا به مصوبه مجلس شورای ملی جواهرات ملی ایران به بانک ملی منتقل شد و پشتوانه اسکناس ایران شد. خزانه فعلی جواهرات ملی در خیابان فردوسی تهران یا همان «موزه جواهرات ملی» نیز در سال 1334 شمسی ساخته شد و بعدها همزمان با تأسیس بانک مرکزی در سال 1339 شمسی افتتاح شد و زیر نظر بانک مرکزی قرار گرفت.
تا قبل از صفویه از جواهرات خزانه سلطنتی ایران اطلاعاتی در دست نیست؛ شاهان صفوی بودند که شروع به جمعآوری جواهرات ارزشمند کردند و البته جواهرات گرانبها و مشهوری هم خریدند و بر این مجموعه افزودند؛ دمشان گرم!
ایسنا نوشت: شاه جوانی که عادت نداشت سبیل بگذارد مجبور شد برای پوشیده ماندن جای گلوله در پشت لبش که در صحنه ساخته شده ترورش در دانشگاه تهران در سال 1327 ایجاد شد، بیش از یک سال سبیل بگذارد.
19 تیر ماه نود و ششمین سالگرد انتشار نخستین شماره روزنامه اطلاعات در سال 1305 است.
روزی مرحوم اسماعیل ططری با سلف خود دکتر کریم سنجابی قیاس شد و حالا باید گفت نماینده فقید که به پهلوانان شاهنامه می مانست و ابیات آن را از بر داشت هم در این سطح نازل نبود...
مراتب ثبت ملی 7 میراثفرهنگی ناملموس و یک میراث در فهرست اقدامات پاسدارانه هرمزگان ابلاغ شد.
اقتصادنیوز: معاون محاسبات و پایش عملکرد شورای پنجم با اشاره به اظهارات پیشین زاکانی که گفته بود شهرداری از تنش مالی خارج شده است گفت؛ روندی که در سه ماهه نخست بر پرداخت های شهرداری تهران به کارکنانش حاکم بوده است اگر نشانه تنش مالی نیست پس چیست؟
رضاخان با آن حرص زیاد از یک روزی به بعد افتاد به جان مردم و به جان املاک مردم و «حسین فردوست» ارتشبد دوره پهلوی در کتاب «ظهور و سقوط سلطنت پهلوی» شرح ماجرا را چنین نوشته است: «رضاخان در طول سلطنتش تمام املاک مرغوب شمال را به زور سرنیزه به نام خود کرد.
رضاخان با آن حرص زیاد از یک روزی به بعد افتاد به جان مردم و به جان املاک مردم و «حسین فردوست» ارتشبد دوره پهلوی در کتاب «ظهور و سقوط سلطنت پهلوی» شرح ماجرا را چنین نوشته است: «رضاخان در طول سلطنتش تمام املاک مرغوب شمال را به زور سرنیزه به نام خود کرد.»
کتاب «خاطرات سیاسی قوامالسلطنه» اثر غلامحسین میرزاصالح توسط انتشارات معین به چاپ ششم رسید.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی دوازدهمین روز تیر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
در سال 1286 محمدعلیشاه در مسیر رفتن به دوشان تپه مورد سوقصدی ناموفق قرار میگیرد. یک روز پس از آن شبنامهای خطاب به شاه پخش میشود که در آن از شعار فان حزب الله هم الغالبون استفاده شده است.