مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
کشور بزرگ و پهناور ایران با داشتن موقعیت استراتژیک و راهبردی، سوابق تاریخی، فرهنگی و منابع بزرگ انرژی از جمله نقاط حساس و مهم جهان به ویژه در منطقه غرب آسیا به حساب میآید و به همین دلیل از گذشته های دور همواره مورد توجه و طمع ابرقدرتهای استعمارگر بوده است.
فارس نوشت: 16 آذر سال 1305 شمسی، وزارت مالیه ایران لایحهای برای منع ورود کالاهای تجملی به مجلس فرستاد. آن لاکچریبازی که اواخر دوره قاجار شایع شده بود بالاخره در اوایل قرن حاضر بلای جان اقتصاد ایران شد و کار به بحث و بررسی در مجلس کشید.
این انتخابات بر طبق نظامنامه، صنفی بود و طبقات شاهزادگان، اعیان و اشراف، مالکین، بازرگانان، اصناف و علما و طلاب، برای خود در مجلس نماینده برگزیدند.
باشگاه خبرنگاران نوشت: انگیزه و تلاش ایرانیان جهت ساخت راهآهن از زمان «ناصرالدین شاه قاجار» شکل گرفت. از این زمان بود که حکومت و صاحب نظران فقدان راهآهن را یکی از علل عقب ماندگی کشور تلقی میکردند و پیشرفت اقتصادی کشور را منوط به ایجاد آن میدانستند.
تاریخ ما نوشت: این انتخابات بر طبق نظامنامه، صنفی بود و طبقات شاهزادگان، اعیان و اشراف، مالکین، بازرگانان، اصناف و علما و طلاب، برای خود در مجلس نماینده برگزیدند.
چهل و دومین شماره ماهنامه فرهنگی هنری «سرو» با عنوان «عزای تو حماسه است» از سوی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر شد.
چهل و دومین شماره ماهنامه فرهنگی هنری «سرو» با عنوان «عزای تو حماسه است» توسط موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر شد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی پنجمین روز مرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی سومین روز مرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی اولین روز مرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
مجلس شورای ملی در نشست دوم مرداد 1331، با تصویب یک ماده واحده، خیزش 30 تیر را "قیام مقدس ملی" نامگزاری کرد و کشته شدگان آن روز را شهیدان ملی. پرچم ایران در سراسر کشور نیمه افراشته شد.
فرارو نوشت: تا اواخر دوران قاجار هنوز خرید و فروش برده در ایران رواج داشت؛ هرچند که به علت قیمت بالایی که بردهها و کنیزها داشتند، خرید آنها مختص خانوادههای بسیار ثروتمند بود. بردهها اغلب از آفریقا و از مسیر خلیج فارس به ایران آورده میشدند. البته در بعضی از مناطق محروم ایران نیز بعضی از خانوادهها در ازای دریافت پول فرزندانشان را به عنوان برده واگذار میکردند.
در اینجا تصاویر چند سند مربوط به دوران قاجار را ملاحظه میکنید که خرید و فروش یا واگذاری برده بخشی از موضوع آنهاست. در این اسناد به قیمت بردگان نیز اشاره شده است.