مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
همهشری نوشت: او بارها از اینکه کتابخوان شاه است، گله میکند و مینویسد: یکشنبه 23 شعبان 1302؛ سر شام احضار شدم. 4 ساعت تمام تاریخ فردریک را [پادشاه آلمان] خواندم. عجیب اینکه در سال متجاوز از چهارصد تومان خرج میکنم و از این قبیل کتابها که سراپا تنبیه است میآورم و برای شاه میخوانم، اما او هیچ ملتفت نیست.»
فارس نوشت:16 آذر سال 1305 خورشیدی، وزارت مالیه ایران لایحهای برای منع ورود کالاهای تجملی به مجلس فرستاد. آن لاکچریبازی که اواخر دوره قاجار شایع شده بود بالاخره اوایل قرن حاضر بلای جان اقتصاد ایران شد و کار به بحث و بررسی در مجلس کشید.
براساس اسناد تاریخی، بردهداری در ایران تا پایان دوره قاجار رواج داشته است
همشهری آنلاین نوشت: براساس اسناد تاریخی، بردهداری در ایران تا پایان دوره قاجار رواج داشته است. بردگانی که در خدمت خانوادههای ثروتمند بودند معمولا کارهای معمول منزل مثل نظافت، پخت و پز و نگهداری از کودکان را انجام میدادند و گاهی هم به عنوان بخشی از مهریه عروس تعیین میشدند.
فارس نوشت: 8 شهریور سال 1286 شمسی، «میرزا علی اصغر خان اتابک» درگذشت، ولی پیش از آن معاملات بزرگی را جوش داد و آنقدر رشوه گرفت که سلطان رشوه ایران شد. لقبش هم امینالسلطان بود و صدراعظم 3 شاه قاجار بود.
اقتصادآنلاین نوشت: خیابان مصدق، یکی از خیابان های خلوت و کم رفت و آمد در میرداماد است خانه هایی که دراین محله که پیش از این به خیابان نفت شناخته می شد برای فروش پیشنهاد شده در محدود قیمتی متری 75 میلیون تا 125 میلیون تومان است.
اقتصادنیوز: خیابان مصدق، یکی از خیابان های خلوت و کم رفت و آمد در خیابان میرداماد تهران است، خانه هایی که دراین محله که پیش از این به خیابان نفت شناخته میشد برای فروش پیشنهاد شده در محدود قیمتی متری 75 میلیون تا 125 میلیون تومان است.
اقتصادآنلاین نوشت: خیابان مصدق، یکی از خیابان های خلوت و کم رفت و آمد در میرداماد است خانه هایی که دراین محله که پیش از این به خیابان نفت شناخته می شد برای فروش پیشنهاد شده در محدود قیمتی متری 75 میلیون تا 125 میلیون تومان است.
مصدق حتی اجازه نمی دهد ماموران دولتی به تظاهرات توده ای ها و مخالفان دولت، تعرضی داشته باشند یا مزاحمتی ایجاد کنند. این در حالی بود که هدف این جنس تظاهرات، اغلب کارشکنی در کار دولت مصدق بود تا او در اداره امور موفق نباشد.
خبر فوری نوشت: دفاع جانانه و پرشور سخایی از مصدق باعث شد دشمنان زیادی پیدا کند اما در عین حال، به ملی گرایان و اعضاء دولت مصدق نزدیک شد. مصدق او را به ریاست گارد محافظان مجلس شورای ملی منصوب کرد. وی در این سمت نقش مؤثری در حفاظت از جان مصدق در مجلس در برابر مخالفان و منتقدان ایفا کرد.
ایسنا نوشت: موفقیت چشمگیر شعبوون که موجب ماندگاری نامش در تاریخ سیاسی ایران شد، کشاندن اراذل و اوباش و زنان تنفروشِ منطقه میدان گمرک معروف به شهرِ نو به کف خیابانهای اطراف میدان توپخانه و بهارستان به عنوان مخالفان دکتر مصدق در روز کودتای 28 مرداد بود.
شعبان جعفری نه عقل اجتماعی و سیاسی داشت و نه درکی از بازیچه دست حکومت و جریانهای فکری و سیاسی شدن داشت. از هر طرف که بیشتر تعریف و تمجدید میشنید و بیشتر «حال» میکرد یا به قول معروف سبیلش بیشتر چرب میشد با همان طرف بر علیه طرف مقابل میشورید، بیآن که بداند چرا این چنین میکند و از بلوا و غائله به پا کرده، چه میخواهد.
اول فروردین 1300 شانزدهمین و آخرین عضو خانواده جعفری در محله سنگلج، گذر درخونگاه به دنیا آمد و نامش را «شعبوون» گذاشتند.