شنبه 3 آذر 1403

محدودیت فیزیکی پارک‌های علم و فناوری برطرف می‌شود / ایجاد پردیس مشترک فناوری بین دانشگاه پیام نور و پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
محدودیت فیزیکی پارک‌های علم و فناوری برطرف می‌شود / ایجاد پردیس مشترک فناوری بین دانشگاه پیام نور و پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر + فیلم

سیدفرهنگ فصیحی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به محدودیت فیزیکی برای حضور و استقرار شرکت‌های دانش بنیان که اکثر پارک‌های علم و فناوری با آن مواجه هستند، گفت: پارک‌های بسیاری دچار مشکل کمبود فضای فیزیکی هستند. ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشگاهی که از نظر فضای فیزیکی محدودیت دارد؛ در پارک علم و فناوری این دانشگاه...

سیدفرهنگ فصیحی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به محدودیت فیزیکی برای حضور و استقرار شرکت‌های دانش بنیان که اکثر پارک‌های علم و فناوری با آن مواجه هستند، گفت: پارک‌های بسیاری دچار مشکل کمبود فضای فیزیکی هستند. ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشگاهی که از نظر فضای فیزیکی محدودیت دارد؛ در پارک علم و فناوری این دانشگاه نیز محدودیت فضا داریم.

فصیحی با اشاره به اقدام وزارت علوم در زمینه تامین فضای فیزیکی پارک‌های علم و فناوری گفت: خوشبختانه وزارت علوم در یک سال اخیر ظرفیتی را ایجاد کرده و آن ایجاد پردیس‌های مشترک با مجموعه‌های مختلف است.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی، سایر پژوهشگاه‌ها و مجموعه‌های متقاضی ایجاد پارک، امکان ایجاد پردیس مشترک فناوری را دارند. ما در محدوده نوآوری دانشگاه تلاش کردیم و موفق شدیم چند مجموعه را برای ایجاد پردیس مشترک فناوری جذب کنیم. این پردیس ها، شعبه‌هایی از پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر هستند که فضای آن را دیگر مجموعه‌ها تامین می‌کنند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: این مجموعه‌ها ممکن است امکانات دیگری همچون سرمایه و تکنولوژی نیز داشته باشند که ظرفیت و خدمات پارک نیز در کنار آن قرار می‌گیرد؛ بدین ترتیب مشکل فضای فیزیکی و استقرار شرکت‌ها حل می‌شود. فصیحی با اشاره به مجموعه‌های متقاضی ایجاد پردیس مشترک گفت: ما به عنوان اولین پارک علم و فناوری که از این ظرفیت استفاده کرده است. با دو مجموعه به تفاهم رسیدیم و فضا‌های ان را در اختیار گرفتیم. یک پردیس مشترک با گروه صنعتی ارج که در حال آماده سازی است و پیش بینی می‌کنیم که 30 تا 40 شرکت را بتوانیم آنجا مستقر کنیم.

وی با اشاره به ایجاد پردیس مشترک با دانشگاه پیام نور افزود: همکاری مفصل تری را با دانشگاه پیام نور استان تهران خواهیم داشت. این دانشگاه فضا‌های بسیار خوب را در اختیار دارد این دانشگاه ترجیح می‌دهد که از این فضا با حضور شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور بهره برداری کند. این پردیس نیز به زودی فعال خواهد شد، تفاهم نامه آن سه هفته‌ی پیش امضا شده و کار‌های راه اندازی در حال انجام است.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر با اشاره به حمایت معاونت علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: پس از اخذ مجوز از وزارت علوم، سراغ معاونت علم و فناوری رییس جمهور خواهیم رفت تا در تجهیز فضا و حمایت‌های واحد‌های مستقر کمک کنند.