محسن هاشمی رفسنجانی: آرمان گرایی باید متوازن با واقعگرایی پیش برود

اقتصادنیوز: عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی از لزوم توازن میان عقلگرایی و واقعگرایی گفت.
به گزارش اقتصادنیوز و به نقل از ایرنا، محسن هاشمی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره اتفاقات اخیر و جنگ 12 روزه گفت: اولین نگاهی که می شود به این جنگ کرد بحث ملتها و آرمانگرایی و واقعگرایی است. باید این گونه گفت که هر وقت آرمانگرایی با واقع گرایی با هم به صورت منطقی پیش می روند ما نباید شاهد این گونه مشکلات حوادث ناگهانی باشیم. ولی وقتی یکی از این دوتا از هم پیشی میگیرند مخصوصاً وقتی آرمانگرایی از واقع گرایی و عقل گرایی پیشی میگیرد میتواند نتیجه آن چنین مشکلاتی برای کشور باشد.
او همچنین بیان کرد: امیدوارم که این دوبال که زمانی همیشه مطرح بود چون اسم آیت الله هاشمی رفسنجانی را به میان آوردید ایشان به عنوان یکی از استوانههای انقلاب که گفته میشد همیشه آرمانگرایی را با واقعگرایی هماهنگ پیش میبرد و اگر بودند شاید شاهد چنین حوادثی پیش نمی آمد.
محسن هاشمی گفت: توازن آرمان گرایی و واقع گرایی خود را در این جنگ نشان داد که علیرغم حرکت بسیار مثبت و استقامتی که نیروهای نظامی ما داشتند در این جنگ 12 روزه و خود همین عکس العمل آنها یک آرامشی به مردم داد ولی خب یه چیز خیلی واضحی روشن شد که این شکاف فناورانه بین ما و دشمن بود و خوب اولین کاری که به نظر میاد برای ورود به همان مسائل اقتصادی باید صورت گیرد این است که باید خود مان را نزدیک کنیم به فناوری های روز که نکته خیلی مهمی است. که البته خوب یکی از دلایل این شکاف میتواند خود همون تحریمها باشد. این می تواند یکی از دلایل اینکه این شکاف جدی پیش اومده باشد.
او ادامه داد: امری که واضح دیده شد بحث همین فناوری در مسائل کشوری، اقتصادی و علی الخصوص در مسئله نظامی است که این بحث باید مورد تحلیل واقع شده و ببینیم کجاها عقب موندهایم چون ما دشمن رو همیشه دور دیده بودیم لذا فرضمون بود که مثلاً این هزاران کیلومتر دورتر از ما قرار دارد ولی بعداً مشخص شد با نفوذ و اتفاقاتی که در کشور افتاده این دشمن به یک صورتی در داخل در خانه هم لانه کرده است.
هاشمی گفت: ما فعالیت عمیقی در منطقه و در دوردستها را آغاز کردیم و خانه را یه مقداری فراموش کردیم و عقلانیت سیاسی و دیپلماسی این را باید برای ما به مقدارزیادی باز کنده و جبران کندتا از این منظر هم مشکلی برامون پیش نیاد. همون طوری که آیتالله هاشمی رفسنجانی در انتهای جنگ عمل کردن و یه صلح پایداری رو برای کشور آوردن یعنی اول یک ترک مخاصمه رو به اجرا گذاشتند و بعدهم در عرض یکی دو سال اینو تبدیل کردن به سمت صلح پایدار با عراق و همین آغاز شد که کشور به سمت سازندگی حرکت کند.
این عضو حزب کارگزاران بیان کرد: خب ما هنوز در مرحله مرحله حتی قبل از ترک مخاصمه هستیم یعنی به نظر میاد اگر با این صحبتهایی که شما میکنید و نگران اقتصاد کشور هستید اولین حرکتی که باید بشه تصمیم گیری سیاسی در کشور اگر بخوان آیت الله هاشمی رفسنجانی رو الگو قرار بدن باید این رو مد نظر بگیرند که ایشون به جای محافظهکاری و فکر خود بودن و آبروی خود بودند اصولاً به فکر کشور و مردم بوده یا نمونه بارزش همون مسئله قطعنامه 58 که ایشون حتی به امام فرمودند که شما من این کارو انجام میدن شما الان محاکمه کنید و اعدام کنید که چرا چنین تصمیمی گرفتی ولی تصمیم باید گرفته شود.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید