محمدرضا شجریان
محمدرضا شجریان
شاپور رحیمی نوازنده عود و خواننده پس از چهار سال ساز خود را نواخت.
تهران - ایرنا - مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت به دیدار شاپور رحیمی نوازنده پیشکسوت عود و خواننده رفت.
آیین گشایش نمایشگاه «نغمه مانا» همراه با نکوداشت زندهیاد محمدرضا شجریان با حضور چهرههای برجسته حوزه موسیقی و فرهنگ و هنر شامگاه جمعه 12 آذر در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
حسین علیزاده در آیین نکوداشت محمدرضا شجریان که همزمان با گشایش نمایشگاه «نغمه مانا» صورت گرفت، گفت: صدای محمدرضا شجریان، صدای عشق است و اگر کسی با عشق خصومتی دارد در واقع با او خصومت دارد. هنر شجریان نیاز انسان است.
تهران - ایرنا - همزمان با افتتاح نمایشگاه پوستر، نشانه، نشانهنوشته و خوشنویسی «نغمه مانا» مشتمل بر آثاری در مورد استاد محمدرضا شجریان، هنرمندان موسیقی، تجسمی و خوشنویسی از خصوصیات استاد آواز ایران گفتند.
همایون شجریان در نخستین اظهار نظر پس از فوت پدرش گفت: محمدرضا شجریان در این یک سال و خرده ای پس از درگذشت ایشان، پرهیز کرده ام. چون میدانستم سیل غم من را با خودش خواهد برد.
حسین علیزاده در آیین نکوداشت محمدرضا شجریان که همزمان با گشایش نمایشگاه «نغمه مانا» صورت گرفت، گفت: صدای محمدرضا شجریان، صدای عشق است و اگر کسی با عشق خصومتی دارد در واقع با او خصومت دارد. هنر شجریان نیاز انسان است.
حسین علیزاده در آیین نکوداشت محمدرضا شجریان که همزمان با گشایش نمایشگاه «نغمه مانا» صورت گرفت، در اظهاراتی عجیب گفت: محمدرضا شجریان در قلب مردم جای دارد اما انگار قلب گروهی از مردم سیاه است که شجریان در آن جا نمیگیرد!
«همیشه از حضور در مراسمهای بزرگداشت استاد محمدرضا شجریان در این یک سال و خردهای پس از درگذشت ایشان، پرهیز کرده ام. چون میدانستم سیل غم من را با خودش خواهد برد. امشب هم این اتفاق افتاد...»/ توییت بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه «نغمه مانا» نکوداشت محمدرضا شجریان عصر روز گذشته به همت انجمن طراحان گرافیک با همکاری خانه موسیقی و خانه هنرمندان ایران در این مکان برگزار شد. در مراسم افتتاحیه، غلامحسین امیرخانی چهره ماندگار خوشنویسی ایران، حسین علیزاده، نوازنده و آهنگساز و همایون شجریان، فرزند محمدرضا شجریان حضور داشتند. علیزاده در این مراسم گفت: امروز هوای تهران آبی...
کارگردان مستند «سیاوش در آتش» با انتشار متنی نسبت به حذف فیلمش از پانزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» اعتراض کرد.
یک پژوهشگر موسیقی گفت: شنیدن دستگاههای موسیقی در ساعات خاصی از روز، یک سنت قدیمی ایرانی است.
اگر اجازه میدادیم مردم به سبک خودشان زندگی کنند، از دیدن نماز خواندن جوانی که شلواره پاره به تن دارد تعجب نمیکنیم.
علی مغازهای، پژوهشگر موسیقی نواحی معتقد است تجمع شکلگرفته برای بدرقه پیکر سجاد رزمجو نشان از جایگاه این هنرمند موسیقی عامهپسند در دل مردم داشت و هر چه قدر هم بر این آتش زیر خاکستر سرپوش گذاشته شود، خاموش نمیشود و شعلهاش در جایی سر میکشد.
آپارات گزارش سالانه خود را به صورت یک کتابچه از تیر سال 1399 تا تیر 1400 منتشر کرد.