محمد جواد ظریف
محمد جواد ظریف
مهرداد خدیر در «عصر ایران» نوشت: منطقشان را تماشا کنیم و لذت ببریم! لبخند دکتر مرندی و دستدادن ناگزیر وزیر بهداری (بهداشت) با جرثومه نکبت و فساد (صدام) ایراد نداشته ولی نشستن همسطح وزیر خارجه با امیر کویت تحقیر ملی است؟!
رسانه ملی همچنان به دولتمردان سابق انتقاداتی تند وارد می کند.
دیاکو حسینی به حمله تند مجری صدا و سیما به محمد جواد ظریف واکنش نشان داد.
مهدی خانعلی زاده در تلویزیون گفته ما با دو مدل دیپلماسی رو به رو هستیم. یکی دیپلماسی زانو زدن دکتر محمد جواد ظریف در مقابل برخی سران کشورهای حاشیه خلیج فارس و دیگری دیپلماسی میدانی شهید قاسم سلیمانی که عربستان سعودی را وادار می کند از چین بخواهد واسطه شود. مقایسه اما نادرست است.
روز نو نوشت: کردمیهن در آن برهه سال 96 همانند سال 92 در ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف فعالیت میکرد و در کرج برای شهردار سابق تهران کمپین انتخاباتی به راه انداخته بود.
محمدحسن نجمی در یادداشت روزنامه اعتماد نوشت: من دیدم که نیروهای یگان ویژه مقابل تجمعکنندگان صف کشیده بودند. کاغذهایی از طبقات فوقانی سفارت به بیرون ریخته شد. با ورود همصنفهایشان به سفارت، جماعت روحیه گرفتند و شعار «حیدر حیدر» را شروع کردند و به راه افتادند. آنها مانند عصای موسی که نیل را شکافت، راه خود را بدون کوچکترین خشونتی از میان صف نیروها ادامه دادند و جلوی درب اصلی سفارت...
پس از 7 سال سرانجام مشخص نشد، دستهایی که این حمله را ترتیب دادند و هدایت میکردند، از آستین کجا و چه کسی بیرون آمد. شاید فایل صوتی لو رفته جواد ظریف وزیر امور خارجه پیشین تا حدودی راه این معما را روشن کند.
مرور کوتاه بر تحولات فیمابین رژیم سعودی و ایران در سالهای اخیر نشان میدهد آلسعود دقیقا همزمان با سیاستهای دولت روحانی در عرصه سیاست خارجی، اقدامات خصمانه خود را علیه ایران و شیعیان علنی کرد.
اقتصادنیوز در گزارش زیر مروری بر مهم ترین خبرهای سیاسی 24 ساعت اخیر کرده است.
وزارت امورخارجه آمریکا در گزارشی به کنگره فهرستی از مقامات سابق و کنونی ایران را منتشر کرده است که واجد شرایط مربوط به محدودیتهای مهاجرتی آمریکا میشوند.
فارس نوشت: آمریکا 43 مقام ارشد ایرانی را در فهرست محدودیت مهاجرت قرار داد.
دولت آمریکا در گزارشی به کنگره فهرستی از مقامهای ایرانی که که واجد شرایط مربوط به محدودیتهای مهاجرتی میشوند منتشر کرده است.
دولت «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا در گزارشی به کنگره فهرستی از مقامهای ارشد حکومت ایران که واجد شرایط مربوط به محدودیتهای مهاجرتی میشوند منتشر کرده است.
آمریکا 43 مقام ارشد ایرانی را در فهرست محدودیت مهاجرت قرار داد
مشکلات اقتصادی امروز کشور زبان مدیران اشرافی، ناکارآمد و پرمدعا را باز کرده است اما به نظر میرسد جنس این مشکلات تفاوتی بنیادین با مشکلات مشابه در دهه 90 دارد.