مخترع فناوری اسکن: اپل باید آیفونها را برای کشف تصاویر آزار کودکان اسکن کند
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، پروفسور هانی فرید، متخصص تجزیه و تحلیل تصویر در دانشگاه کالیفرنیا، مخترع PhotoDNA است. این فناوری یک تکنیک اسکن تصویر است که توسط شرکتها در سراسر وب برای شناسایی و حذف تصاویر غیرقانونی استفاده میشود. او گفت که به دنبال مقاله ستاد ارتباطات دولت (GCHQ) مرکز امنیت سایبری ملی انگلیس که از گسترش این فناوری برای تلفنهای شخصی حمایت میکند، اپل باید جرات پیدا کند تا در تلفن های خودش از این فناوری استفاده کند.
فرید گفت: اکثریت مردم از این فناوری استقبال کرده و می گویند خوب است اما گروه نسبتاً کوچکی فشار زیادی بر اپل وارد کردند و فکر میکنم اپل، تا حدودی تسلیم این فشار شده است. من فکر میکنم که این شرکت باید موضع خود را حفظ میکرد و میگفت: این فناوری درستی است و ما از آن استفاده می کنیم. من حامی این سیستم هستم و معتقدم نه فقط اپل، بلکه اسنپ و گوگل و حتی همه خدمات آنلاین باید از آن استفاده کنند.
اپل برای اولین بار در آگوست 2021 برنامه های خود را برای انجام اسکن سمت مشتری در کنار سایر پیشنهادات ایمنی کودکان که از آن زمان در آیفون ها ارائه شده، معرفی کرد. این شرکت قصد داشت آیفونها را با نرمافزاری بهروزرسانی کند که به آنها اجازه میدهد تصاویر کودک آزاری ذخیرهشده در گالری کاربر را با نسخههای مشابهی که در وب شناخته شده بود، مطابقت دهد و کاربران را پرچمگذاری کند.
پس از اعتراض گروههای حفظ حریم خصوصی، این شرکت این ویژگی را در سپتامبر همان سال کنار گذاشت و از آن زمان به طور علنی درباره آن صحبت نکرد. اما در ماه ژوئیه، رهبران سرویسهای امنیتی انگلیس مقالهای منتشر کردند که در آن جزئیات اعتقادشان مبنی بر اینکه چنین اسکنهایی میتواند به گونهای اجرا شود که برخی از نگرانی ها را کاهش دهد، منتشر کرد.
ایان لوی و کریسپین رابینسون نوشتند: بحث درباره جزئیات این موضوع مهم است. این فناوری می تواند همزمان از کودکان و حریم خصوصی آنها محافظت کند. مخالفت با سیستم اسکن سمت مشتری براساس نقص های خاصی است که در عمل قابل رفع هستند.
فرید استدلال کرد که زمان آن فرا رسیده که اپل و سایر شرکت های فناوری وارد عمل شوند و از قانون پیشی بگیرند. من معتقدم زمان آن فرا رسیده که شرکتها بگویند: ما این کار را با شرایط خود انجام خواهیم داد و باید با پافشاری استفاده از این فناوری را جلو ببریم.
ما به طور معمول در دستگاههایمان، ایمیلها، سرویسهای ابری و همه چیز از جمله هرزنامهها، بدافزارها، ویروسها و باجافزارها را اسکن میکنیم، و این کار را با کمال میل انجام میدهیم زیرا از ما محافظت میکند. اگر میخواهیم از خود محافظت کنیم، باید از آسیبپذیرترین افراد در میان خودمان یعنی کودکان محافظت کنیم.
او ادامه داد که این همان فناوری اصلی است. این سیستم دقیقا همان چیزی است که ما باید برای محافظت از کودکان و محافظت از حریم خصوصی و حقوق خودمان و آنها از آن استفاده کنیم.
انتهای پیام /