پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

مدارس دو نوبته و کلاس‌های پرجمعیت مهمترین معضل آموزشی استان سمنان

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
مدارس دو نوبته و کلاس‌های پرجمعیت مهمترین معضل آموزشی استان سمنان

سمنان - نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس مشکل عمده استان را کمبود کلاس‌های درسی دانست و از وجود 136 کلاس درس با تراکم بیش از 35 دانش‌آموز در مرکز استان انتقاد کرد.

سمنان - نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود مدرسه در این حوزه انتخابیه، گفت: در مرکز استان سمنان 12 مدرسه دو شیفت وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس گلرو بعدازظهر پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان سمنان با حضور وزیر آموزش و پرورش به میزبانی استانداری، کمبود کلاس‌های درسی و مدارس را یکی از مشکلات عمده سمنان، مهدیشهر و سرخه دانست.

وی با بیان اینکه در مرکز استان سمنان هنوز 12 مدرسه وجود دارد که دو دو شیفت صبح و عصر دانش آموز می‌پذیرند افزود: ما در مرکز استان 136 کلاس درسی را با تراکم بیش از 35 دانش آموز داریم که این شایسته و زیبنده نیست.

نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس با بیان اینکه تراکم بالا، کیفیت آموزشی را کاهش می‌دهد، گفت: درخواست داریم که وزارت آموزش و پرورش به مقوله مهم تأمین فضاهای آموزشی جدید ورود داشته باشد.

گلرو در ادامه به ضرورت ایمن سازی سرویس مدارس در استان سمنان اشاره کرد و افزود: بعضاً شاهد هستیم حوادثی مانند واژگونی سرویس‌های مدرسه رخ می‌دهد که جان فرزندان این کشور را به خطر می‌اندازد لذا می‌توان با الگوبرداری از استانداردهای روز دنیا در ساخت وسایل نقلیه دانش‌آموزی و اجرای دقیق آئین‌نامه حمل و نقل از بروز حوادث جلوگیری کرد.

وی در ادامه به ضرورت راه اندازی دانشگاه فرهنگیان سمنان نیز اشاره کرد و گفت: آغاز فوری عملیات اجرایی این دانشگاه بر اساس طرح جامع مصوب و با مشارکت مالی نمایندگان یکی از مطالبات جدی ما است.

نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی همچنین درباره موضوع ساختمان اداره کل آموزش و پرورش استان هم بیان کرد: تلاش‌هایی برای ایجاد ساختمان جدید برای این اداره کل صورت گرفته که امیدواریم به آن سریع‌تر جامه عمل پوشانده شود.