چهارشنبه 7 آذر 1403

مدت زمان خانه دار شدن در تهران 70 سال است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
مدت زمان خانه دار شدن در تهران 70 سال است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر 65 درصد حقوق افراد صرف هزینه‌های مسکن شده و مدت زمان خانه دار شدن با درآمدهای فعلی خانوارها 70 سال است.

شهردار تهران گفت: در حال حاضر 65 درصد حقوق افراد صرف هزینه‌های مسکن شده و مدت زمان خانه دار شدن با درآمدهای فعلی خانوارها 70 سال است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی در مراسم کلنگ زنی 3 هزار واحد مسکونی حمایتی در مناطق محروم جنوب پایتخت مدت زمان خانه دار شدن در تهران را طولانی دانست و افزود: در حال حاضر مدت زمان خانه دار شدن در تهران 70 سال است و بخش مهمی از سبد هزینه‌های خانوارها را اجاره یا خرید مسکن به خود اختصاص داده است. وی افزود: شهرداری تهران با دولت سیزدهم برای کاهش هزینه‌های اجاره و خرید مسکن در قالب قانون جهش تولید مسکن همکاری می‌کند.

زاکانی به راه اندازی قرارگاه تولید مسکن در شهرداری اشاره کرد و افزود: موضوع مسکن یکی از مهمترین دغدغه‌های دولت سیزدهم است. از همین رو شعار ساخت یک میلیون مسکن در سال را تا پایان این دولت مطرح کرده است.

شهردار تهران گفت: بررسی‌ها حاکی از آن است که در حال حاضر 65 درصد حقوق و درآمد افراد و خانوارها صرف مسکن می‌شود و اگر فردی بخواهد با پس انداز حقوق متعارف فعلی خانه دار شود این فرایند 70 سال به طول می‌انجامد.

زاکانی یادآور شد: شهرداری تهران در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن و ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور بر آن شده تا نقش بسزایی در این خصوص داشته باشد.

وی از دیگر برنامه‌های شهرداری تهران را فقرزدایی و نوسازی بافت‌های فرسوده معرفی و بیان کرد: سهم شهرداری تهران از این یک میلیون واحد، 180 هزار واحد مسکونی است که 10 هزار واحد آن در قالب قرارداد با بنیاد مسکن هم در بافت‌های فرسوده و هم در سایر اراضی شهری احداث می‌شود.

ساخت 3 هزار واحد این قرارداد امروز کلنگ زنی شد و ساخت 7 هزار واحد بعدی سال آینده آغاز می‌شود.

زاکانی تاکید کرد: بنا داریم تا با این اقدامات در کاهش هزینه‌های زندگی مردم و اجاره بهای آنها قدم مؤثری برداریم.

وی راه اندازی قرارگاه ساخت مسکن در شهر تهران را یادآور شد و تاکید کرد: راه اندازی این قرارگاه از موضوعات مناسبی بود که در دوره جدید مدیریت شهری مورد توجه قرار گرفته است تا بتوانیم به اصلی ترین مشکل مردم در شهر تهران که تأمین مسکن است توجه کنیم.

در حاشیه این مراسم شهردار تهران در جمع خبرنگاران به کلنگ زنی ساخت 3 هزار واحد مسکونی در جنوب پایتخت اشاره کرد و افزود: منطقه باغ آذری و گود سید درویش آخرین گود از گودهای پایتخت است که با تکمیل پروژه با آخرین گود تهران خداحافظی خواهد شد و منازل ساخته شده در آن تحویل ساکنان این منطقه می‌شود.

وی به چهره جدید تهران با تکمیل پروژه مسکونی باغ آذری اشاره کرد و ادامه داد: در مرحله اول 3 هزار واحد مسکونی کلنگ زنی می‌شود که مراسم آن امروز برگزار شد. مرحله دوم نیز کلنگ زنی احداث 7 هزار واحد دیگر در سه ماهه دوم سال آینده است.

شهردار تهران تاکید کرد: برای سال آینده ساخت 180 هزار واحد مسکونی را در دستور کار داریم که بخش عمده آن در قالب نهضت ملی مسکن اجرا شده و به نوسازی بافت‌های فرسوده می‌پردازد. بخشی هم در زمین‌های ذخیره شده شهری احداث می‌شود.

زاکانی درباره قدرالسهم شهرداری از این پروژه‌ها گفت: هر پروژه‌ای اقتضائات خود را دارد اما عمدتاً قدرالسهم شهرداری به صورت تخصیص زمین و پروانه ساخت است و مسئولیت ساخت و ساز و اعطای تسهیلات نیز بر عهده بنیاد مسکن خواهد بود.

وی گفت: همچنین پس از تکمیل خانه‌های احداث شده، تحویل ساکنان گود درویش می‌شود و سهم آنها ما به ازای واحد مسکونی فرسوده‌ای است که در حال حاضر در اختیار دارند.

شهردار تهران تاکید کرد: ساخت 180 هزار واحد مسکونی سال آینده شروع می‌شود و امیدواریم پرونده معضل بزرگ مسکن در تهران را در این دوره از مدیریت شهری ببندیم.