شنبه 3 آذر 1403

مراکز آموزش عالی برتر در حوزه تعاملات علمی بین المللی معرفی شدند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
مراکز آموزش عالی برتر در حوزه تعاملات علمی بین المللی معرفی شدند

دانشگاه های علم و صنعت ایران، گیلان، علامه طباطبایی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و پارک علم و فناوری یزد به عنوان برترین مراکز آموزش عالی و فناوری کشور در حوزه تعاملات علمی بین المللی در سال 1398 معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سالار آملی در دهمین نشست سراسری معاونان و مدیران همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پژوهش و فناوری وزارت علوم، گفت: 12 شاخص برای دانشگاه ها و پژوهشگاه ها و 8 شاخص برای پارک های علم و فناوری تعریف کرده، و در این چارچوب ای اطلاعات را جمع آوری و راستی آزمایی کردیم که در نهایت، پنج مرکز به عنوان مراکز برتر، قابل تقدیر شناخته شدند.

رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی اظهار کرد: تعداد 73 دانشگاه در سطح یک بررسی و دانشگاه در سطح یک بررسی و دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشگاه برتر، شایسته و قابل تقدیر شناخته شد. این دانشگاه، 296 طرح با استادان خارجی و ایرانیان مقیم خارج، داشته است. ضمن، آنکه، با داشتن 400 مقاله بین المللی توانسته است بیشترین گرنت بین المللی را جذب کند. حضور در رتبه بندی های معتبر جهانی نیز یکی دیگر از شاخص های دانشگاه علم و صنعت ایران، بود.

به گزارش مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، دانشگاه گیلان نیز با داشتن 73 طرح مشترک، به عنوان دانشگاه برنر در سطح دو دانشگاه ها، انتخاب شد. 234 مقاله مشترک علمی و حضور در رتبه بندی های معتبر جهانی، از جمله شاخص های دیگری بوده که که به گفته قائم مقام وزیر در امور بین الملل، دانشگاه گیلان را شایسته تقدیر و انتخاب کرده بود.

دلیل انتخاب پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به عنوان پژوهشگاه برتر، این گونه اعلام کرد: پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با 56 همکاری مشترک، اساتید خارجی، 9 پروژه مشترک بین المللی، 7 پروژه با ایرانیان مقیم خارج از کشور، و 9 شرکت دانش بنیان، کمیته ارزیابی را متقاعد کرد تا این پژوهشگاه را به عنوان پژوهشگاه برتر در حوزه علم و فناوری بینم المللی در سال 1398 برگزیند.

پارک یزد نیز با 275 شرکت دانش بنیان و سه شرکت خارجی در کنار راه اندازی سه شرکت در خارج از کشور، نامزد نهایی پارک علم و فناوری برتر در سال 1398 شد.

دکتر سالار آملی رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی با تقدیر از دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دانشگاه علامه طباطبایی از نوآوری و گسترش خوبی در فعالیت های علمی بین الملی برخوردار بوده، و دستاوردهای شگرفی داشته است. اگرجه شاخص های تعریف شده برای ارزیابی فعالیت بین المللی عمدتا" فنی بوده، دانشگاه علامه طباطبایی توانسته با پذیرش 236 دانشجوی بین المللی و 9 طرح مشترک، یکی از دانشگاه های برتر در تعاملات بین المللی در سال 1398 باشد. این دانشگاه همچنین، ابتکارات خوبی در دوره کرونا داشته است.

در ادامه این نشست دکتر غلامی وزیر علوم در خصوص فععالیت دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک خای علم و فناوری برگزیده آرزوی توفیق کرده و خواستار توسعه فعالیت آنها شده و یادآوری کردند که برنامه های دانشگاه ها باید به تبادل علم و دانش در بستر بین الملل نیز اختصاص یابد.

انتهای پیام