مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
12 اردیبهشت 1358 در تقویم ایران، روزی است که گروه فرقان به هدایت طلبهای جوان به نام «اکبر گودرزی»، آیت الله مرتضی مطهری (شاگرد برجسته امام خمینی و استاد دانشکده الهیات دانشگاه تهران) را ترور کرد.
ایران از طریق فرمانده سپاه قدس با ارائه نقشهها و کلیپهای ویدیویی تهدید کرد که چنانچه سوریه مورد حمله نظامی واقع شود، تمام پایگاههای آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهد داد.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی در واکنش به انتشار مجدد یک ادعا مبنی بر اینکه نواب صفوی یک روز پیش از تیرباران در نامهای از شاه درخواست عفو کرد، متنی با عنوان «ماجرای عفونامه نواب به شاه چه بود؟» منتشر کرد.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی با انتشار گزارشی به ادعایی علیه شهید نواب صفوی مبنی بر اینکه او یک روز پیش از تیرباران در نامهای دستنویس خطاب به شاه از او درخواست عفو کرده، پاسخ داده است.
در آغاز آیتالله لاهوتی از سوی امام مسئول ساماندهی این تشکیلات شد و شورایی هفتنفره از سوی شورای انقلاب برای این نهاد تازهتأسیس تعیین شد: آقایان جواد منصوری (فرمانده کل)، عباس آقازمانی (فرمانده عملیات)، محمد بشارتی، محسن رضایی، دانشمنفرد، محسن رفیقدوست، اسماعیل شمسی، فروتن و کلاهدوز.
با وجودی که 24 سال از بهترین سالهای عمرش را به رژیم پهلوی خدمت کرد و تا مقام سرلشگری ارتقاء یافت اما مشابهت نامش به پیامبر مکرم اسلام و شباهت نام فامیلش به نام خانوادگی یار و دوستدار یمنی پیامبر اسلام باعث شد به زندگی اش رنگ و بوی اویس قرنی دهد و با پشت پا زدن به مقامات نظامی و دنیوی، هستی اش را فدای ایران و اسلام کند.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی بخشی از خاطرات سردار حجازی را برای نخستین بار منتشر کرده است. روایتی که در آن سردار حجازی از شکنجههای ساواک و توطئه خطرناک منافقین میگوید.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی بخشی از خاطرات و سردار حجازی را برای نخستین بار منتشر کرده است. روایتی از شکنجههای ساواک و توطئه خطرناک منافقین.
آقای احمدینژاد؛ من از شما در قبال کمکهایی که به شما کردهام هیچ انتظار تشکر و سپاس ندارم.