دوشنبه 15 بهمن 1403

مرکز فیزیوتراپی میامی تا پایان هفته افتتاح می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مرکز فیزیوتراپی میامی تا پایان هفته افتتاح می‌شود

سمنان - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: مرکز فیزیوتراپی شهرستان میامی با چهار میلیارد ریال اعتبار که نیمی از آن را خیران تامین کردند، تا پایان هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایرنا، مظفر محمدخانی روز شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته هلال احمر افزود: 23 برنامه شامل اهدای خون اعضا، داوطلبان و جوانان جمعیت هلال احمر استان، اعزام کاروان سلامت به روستاهای کم‌برخوردار شهرستان‌های سمنان، شاهرود، دامغان و گرمسار، برگزاری جشنواره خاطره نویسی و دل نوشته هلال احمر پیش از کرونا در حوزه جوانان و طراحی پوستر با موضوع شهادت امام علی (ع) تا پایان ماه رمضان به مناسبت هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود.

وی افزود: از دیگر برنامه‌های این هفته می‌توان به افتتاح 13 خانه هلال با استفاده از ظرفیت‌های محلی و مردمی در تامین فضای فیزیکی و آموزشی اشاره کرد که بدین ترتیب تعداد خانه‌های هلال در استان به 79 عدد می رسد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تعداد خانه‌های هلال استان تا پایان دولت تدبیر و امید به 90 عدد و تا پایان سال 1400 به 100 خانه می‌رسد.

محمدخانی بیان کرد: همچنین به مناسبت هفته هلال احمر، خدمات درمانی و توان‌بخشی در تمامی مراکز توان‌بخشی وابسته به جمعیت هلال احمر استان با 30 تا 40 درصد تخفیف ارائه می شود و داروخانه هلال احمر استان نیز به تمام مراجعان پنج عدد ماسک رایگان اهدا می‌کند.

وی بیان کرد: بانک امانات و تجهیزات شهرستان سمنان با تجهیزات کامل‌تر و ساختمان جدید در این هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به این که استان سمنان در حال حاضر پنج بانک امانات دارد گفت: در بانک امانات و تجهیزات، وسایل و امکانات کمک درمانی مانند ویلچیر و عصا از مازاد نیاز مردم دریافت می‌شود و به صورت رایگان به افرادی که نیاز دارند امانت داده می‌شود.

وی بیان کرد: همچنین در هفته هلال احمر، ساختمان پایگاه جندق - معلمان با اعتبار 16 میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.

محمدخانی اظهار کرد: تکمیل و افتتاح سه پایگاه در ایوانکی، آرادان و جنگل ابر شاهرود نیز با اعتبار 37 میلیارد و 690 میلیون ریال در دستور کار است تا بدین ترتیب تعداد پایگاه‌های جمعیت هلال احمر استان از 14 به 17 پایگاه برسد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با اشاره به مشارکت جمعیت جوانان هلال احمر در تب سنجی و مدیریت ورود و خروج شهرها در دوران کرونا گفت: تا کنون در طرح شهید قاسم سلیمانی یا ناظران سلامت، با مشارکت یکهزار و 400 امدادگر، 21 هزار و 400 نفر از مردم تب سنجی و راهنمایی شدند.

وی افزود: طرح آمران سلامت نیز با 477 تیم و طرح نذر سلامت با مشارکت 375 تیم در سال 99 برگزار شد.

محمدخانی بیان کرد: 113 چادر خدمت در طرح آمران سلامت در روستاهای کم‌برخوردار استان برپا شد و به 25 هزار و 950 نفر با اعتبار یک میلیارد و 258 میلیون ریال خدمت‌رسانی شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: در سال 99 با همکاری معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان، 21 هزار و 289 نفر آموزش‌های مناسبتی و مبتنی بر نیاز جامعه در برابر مخاطرات، آموزش کمک‌های اولیه و آموزش‌های تخصصی مانند امداد جاده‌ای، سیلاب و کوهستان دریافت کردند.

محمدخانی گفت: همچنین 14 هزار نفر به دلیل شرایط کرونا، به صورت غیرحضوری آموزش دیدند.

وی افزود: در سال گذشته طی 696 مورد ماموریت امدادی، به چهار هزار و 616 نفر امداد رسانی شد که 321 مورد حوادث جاده‌ای و باقی حوادث سیل و برف و کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: توسعه و بازسازی ساختمان توانبخشی شهرستان سمنان با اعتبار 17 میلیارد ریال انجام شد و اکنون ساخت اندام مصنوعی برای اولین بار در استان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تمامی شهرستان‌ها به جز گرمسار دارای مرکز کاردرمانی و توانبخشی هستند گفت: در شهرستان گرمسار مشکل کمبود فضای فیزیکی برای افتتاح مرکز کار درمانی و گفتار درمانی وجود دارد و بر اساس برنامه‌ریزی و تلاش‌های انجام شده، پیش‌بینی می‌شود این مرکز تا پایان سال 1400 افتتاح شود.

محمدخانی گفت: یکی از مهمترین اقدامات سال 99، ارتقاء سطح پاسخگویی داروخانه جمعیت هلال احمر استان بود و سبد دارویی داروخانه و خدماتی که ارائه می‌شود 200 درصد افزایش یافت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: امید است با همکاری مجموعه استانداری سمنان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان، فعالیت داروخانه تخصصی شود و داروهای تخصصی نیز در آن ارائه شود.

*س_برچسب‌ها_س*