مسعود رجوی
مسعود رجوی
برگزاری دادگاه «حمید نوری» در سوئد نشانگر افزایش حمایتهای اروپا و آمریکا از منافقین پس از حذف نام مجاهدین خلق از لیست سازمانهای تروریستی است؛ حال باید دید که آیا ایران هم بالاخره دادگاه محاکمه سران منافقین را برگزار خواهد کرد؟
یک نماینده ادوار مجلس میگوید: افراد ترسو و بزدلی که خط مقدم جبهه را ترک کردند و به قول خود سعید قاسمی با این ترک کردن، کمر لشکر را شکستند، حالا مدعی انقلاب شدند.
ویدئویی از واکنش بامزه مجری برنامه دعوت به اظهارات مسعود رجوی درباره فتح تهران را مشاهده کنید.
کتاب «تلخی رهایی» در کنار روایت خاطرات یکی از اعضای جدا شده از سازمان مجاهدین، نگاهی دارد بر آنچه دستگاه رجوی بر شخصیت و کرامت انسانها آورده است.
سردار فتحالله جعفری فرمانده زرهی سپاه پاسداران در جنگ ضمن بیان دلایل سقوط فاو در29 فروردین 67 به این سؤال پاسخ داده است؛ آیا فرماندهان غافلگیر شدند یا خیر؟
درباره اعدامهای سال 1367، مسعود رجوی در آغاز مدعی شد که تعداد آن، 6400 نفر است اما کم کم این آمار را تغییر داد. از این رو در مرحله بعد ادعا کرد این تعداد 12000 نفر بوده و بعد مدعی شد که 20 الی 30 هزار نفر از اعضای سازمان توسط جمهوری اسلامی اعدام شدهاند. رجوی تلاش میکرد با استفاده از این لیست، در مجامع جهانی علیه جمهوری اسلامی اقامه دعوی کند.
به روایت اسناد سرویس اطلاعاتی صدام، طاهر حبوش رئیس سرویس اطلاعات صدام دستور ترور شهید صیاد شیرازی را داده است.
تهران - ایرنا - پس از ترور شهید صیاد شیرازی، کاردار عراق در تهران در مصاحبهای این عملیات تروریستی را محکوم میکند. اقدامی که با واکنش پشتپردهی رجوی همراه میشود.
دمدمای طلوع آفتاب به همراه پسر 18 سالهاش سوار تویوتای سفید رنگش شد اما قبل از حرکت، قاتلِ رفتهگری که در اطراف خانهاش پرسه میزد، اسلحه اتوماتیکش را بیرون کشید و پدر و پسر و ماشین را به رگبار بست و با تکهتکه شدن شیشههای ماشین، سرلشگر به آرزوی دیرینش رسید.
نویسنده کتاب «تلخی رهایی» میگوید: این اثر خاطرات فردی است که به مدت 14 سال در اردوگاه اشرف زندگی کرد و تا مرز خودکشی پیش رفته است.
میژه نامه نوروزی «آگاهی نو» در گفت و گوی سرگه بارسقیان با فیض الله عرب سرخی، عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و فعالان و آگاهان رخدادهای ظهور و سقوط بنی صدر، آن دوران را بازخوانی کرده است.
سازمان سیا برای نزدیک شدن به بنی صدر از پوشش امور اقتصادی استفاده کرده که دیدارهایی یک ماه قبل از پیروزی انقلاب، با بنی صدر داشته است و در آن دیدارها نهایتا بنی صدر با دریافت حقوق ماهیانه هزار دلار به عنوان مشاور اقتصادی یک شرکت تجاری پوششی موافقت میکند.
هادی حجازیفر میگوید تهیهکننده «ماجرای نیمروز» ترجیح میداد یک بازیگر چهره برای فیلمش بیاورد. او ادامه میدهد برای بازی در این فیلم فقط 20 میلیون تومان دستمزد گرفت چرا که حضورش برای سیدمحمود رضوی سنگین بود و با هم حرف نمیزدند.