مسعود رجوی
مسعود رجوی
یک جریان خاص سیاسی که در انتخابات 1400 دست به تحریم انتخابات زد؛ به تازگی منویاتی را هم پیرامون دیپلماسی دولت سیزدهم منتشر کرده است!
پس از ورود لشکر 27 محمدرسولالله به مرحله سوم عملیات والفجر4، شرایطی پیش آمد که کل لشکر محمدابراهیم همت روبروی دو سپاه و تیپهای مختلف ارتش عراق با هدایت سرلشکر ماهرعبدالرشید قرار گرفت.
از جمله پروندههایی که کار کردیم، رصد فعالیتهای منافقین ابریشمچی با موسی خیابانی بود. موسی خیابانی یک خانمی را معرفی کرده بود که زن مسعود رجوی بشود.
از شنبه پیش -17 مهر 1400- که خبر درگذشت ابوالحسن بنیصدر اولین رییس جمهوری ایران منتشر شد و طی این 10 روز چهرههای مختلف در داخل و خارج از کشور درباره کارنامه او چه قبل از پیروزی انقلاب و چه دوران کوتاه و 18 ماهه ریاست جمهوری گفته و نوشته و نظر دادهاند.
صدراعظم آغازین جمهوری اسلامی نه ابوالحسن بنیصدر که مهندس مهدی بازرگان بود؛ نخست وزیر دولت موقت. بنیصدر هیچ گاه صدراعظم به معنی رییس دولت یا رییسالوزرا نبوده است. از سال 68 و بعد از بازنگری قانون اساسی رییس جمهوری رییس دولت هم هست اما از 58 تا 68 رییس جمهوری رییس دولت یا صدراعظم نبود...
بر پایه تصویری که کانال «دولت بهار» منتشر کرده، محمود احمدی نژاد، رییس جمهور پیشین ایران که همزمان با برگزاری اکسپو 2020 دبی به امارات متحده عربی رفته، در اقدامی غیرمعمول برای دادن متن یادگاری به یکی از حاضران، روی پاسپورت او متنی را نوشت و آن را امضا کرد.
جماران نوشت: امام خمینی قبل از فرار کردن بنی صدر به همراه مسعود رجوی، سرکرده منافقین به خارج از کشور خطاب به وی فرمود: من الآن هم نصیحت می کنم آقای بنی صدر را به اینکه نبادا در دام این گرگهایی که در خارج کشور نشستند و کمین کردند بیفتید، و این آبرویی که از دست دادید بدتر بشود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پاریس به مأمن و پناهگاه تروریست های ضد ایرانی و گروهک های جدایی طلب و خیانتکارهای فراری بدل شد.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران معتقد است که بنی صدر فرد مذهبی کم بنیه، مغرور و خودخواه بود و اگرچه زحماتی را هم متقبل شده بود، ولی نهایتا به دلیل غرور و خودخواهی و توهم، این سرنوشت را پیدا کرد.
فارس نوشت: از جمله نقاط تاریک کارنامه بنی صدر، آگاهی وی از وقوع حمله صدام و در عین حال، عدم اقدام برای جلوگیری از وقوع آن بود. بنیصدر بعدها مینویسد: «نزدیک به دو ماه قبل از حمله، گزارش اداره اطلاعات ارتش، حمله را قریب الوقوع می کرد».
مهدی رمضانی، عضو هیئت علمی دانشگاه افسری امام حسین (ع) به تأثیر نفاق بنی صدر در سال های ابتدایی جنگ اشاره می کند و می گوید: «تا زمانی که بنیصدر فرمانده کل قوا بود و نیروهای مسلح در اختیار او بود، هیچ عملیات موفقیتآمیز و پدافندی علیه رژیم بعث نداشتیم».
در این گزارش روایت سردار مرتضی قربانی از تفرقهافکنی و خیانتهای بنیصدر را بخوانید.
علی شکوهی روزنامه نگار در اعتماد نوشت: بنیصدر اولین رییسجمهوری اسلامی ایران در پاریس درگذشت. سالها بود که او را پیگیری نمیکردم و مواضع او توجه مرا جلب نمیکرد اما مگر میشود نسل ما از او خاطره و تحلیل نداشته باشد و عملکرد و مواضع او را بارها و بارها ارزیابی نکرده و درباره او به گفتوگو ننشسته باشد؟