مسعود رجوی
مسعود رجوی
"ابوالحسن بنی صدر" اولین رئیس جمهور ایران که پس از عزل از فرماندهی کل قوا و ریاست جمهوری از کشور فرار کرد، صبح امروز در سن 88 سالگی درگذشت.
«ابوالحسن بنی صدر» نخستین رئیس جمهوری اسلامی ایران، پس از کنار گذاشتنش به دلیل عدم کفایت سیاسی توسط مجلس وقت و عزل از فرماندهی کل قوا و ریاست جمهوری از کشور فرار کرد و به فرانسه پناهنده شد و در 88 سالگی در بیمارستان سالپتریه پاریس درگذشت.
کاظم سادات اشکوری میگوید در 83 سالگی نه بیمه دارد و نه حقوق بازنشستگی و در این سن نمیتواند برود کارگری کند.
امروز گرچه دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال تفرقه افکنی بین آحاد ملت و جدایی آنها از ستون عظیم ولایت هستند اما با بصیرتی که امامین انقلاب اسلامی داشته این توطئه ها یکی پس از دیگری خنثی شد.
قصد اصلاح طلب ها از پیشنهاد دخالت نظامی ایران در افغانستان، کمک به آمریکا و رژیم صهیونیستی است و چرا که آن ها میخواهند نیروهای ایران از سوریه و عراق خارج شوند و در پنجشیر شروع به جنگ کنند و اینگونه رژیم صهیونیستی یک نفسی را تازه کند.
طرح صیانت به قصد قطع ارتباط داخل و خارج مطرح شده است اما نمیتواند ارتباط داخل با داخل را از بین ببرد.
در دهه شصت در برخی از کلاسهای دانشگاه تهران دیوارکشی شد، فاطمه طباطبایی همسر حجتالاسلام سیداحمد خمینی (عروس امام خمینی (ره)) آن زمان دانشجوی رشته فلسفه دانشگاه تهران بود. او در خاطرات خود عنوان کرده است: «یک روز ما رفتیم دیدیم که وسط این کلاس بزرگ تیغه کشیدهاند. در ورودی یکی بود ولی وسط آن را تخته زده بودند و...»
ایسنا نوشت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون هشت رئیسجمهور را به خود دیده است. روسای جمهوری که سرنوشتهای عجیب و متفاوتی داشتهاند؛ از شهادت تا فرار از کشور، از رهبری تا درخواست برای محاکمه.
جمهوری اسلامی ایران تاکنون هشت رئیسجمهور را به خود دیده است. روسای جمهوری که سرنوشتهای عجیب و متفاوتی داشتهاند؛ از شهادت تا فرار از کشور، از رهبری تا درخواست برای محاکمه.
جمهوری اسلامی ایران تاکنون هشت رئیسجمهور را به خود دیده است. روسای جمهوری که سرنوشتهای عجیب و متفاوتی داشتهاند؛ از شهادت تا فرار از کشور، از رهبری تا درخواست برای محاکمه.
پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: روز 8 شهریورماه 1360، مسعود کشمیری عامل نفوذی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با انفجار دفتر نخستوزیری، موجب شهادت شهیدان رجایی و باهنر شد. منافقین دو ماه قبل از این تاریخ نیز، مقر حزب جمهوری اسلامی را منفجر کرده بودند.
با پایان تحولات خونین خرداد 60، بنیصدر که حالا پس از عزل شرایط سختی از نظر امنیت خود پیدا کرده بود و طبیعتا تحت تعقیب نیروهای نظامی و انتظامی قرار داشت، با کمک تشکیلات سازمان منافقین پنهان شد. بنیصدر پس از 30 خرداد در منزل شخصی به نام لقایی از دوستان داریوش فروهر مخفی شد که در زمان واقعه هفت تیر نیز در همان خانه بود و پس از چند روز برای گفتگو با مسعود رجوی به مخفیگاه او رفت.
پس از اینکه درها بسته شد، هواپیما راه افتاد و در حال صعود بود که در توالت مجددا باز شد و شخص دیگری با چهره عرقکرده و با لباس پرواز بیرون آمد که رجوی او را بنیصدر رئیسجمهور ایران معرفی کرد.
گروه شهرام وقتی مرکزیت سازمان را بهدست گرفت، عده قابل توجهی را به قتل رساند. آنها با سنگدلی مجید شریفواقفی را کشتند. آنها سازمان را مصادره کردند و همهچیز آن را سلاخی کرده و به ساواک سپردند و همرزمانشان را کشتند؛ حرکت تقی شهرام در جمعبندی محاربهای آشکار با اساس اسلام و انقلاب بود.
مسعود رجوی بهعنوان شخصیت داستانی 007، تلاش ویژهای برای اقناع صدام انجام داد و مخالفتهای سرلشگر فاضل البراک تکریتی رئیس سرویس اطلاعاتی صدام، افاقه نکرد.