مسعود رجوی
مسعود رجوی
دولتمردان عراقی از همان ابتدای تجاوزشان تمامی توان سیاسی، نظامی و تبلیغی خود را برای به زانو درآوردن انقلاب اسلامی ایران به کار بستند. در جبهه سیاسی هیأتهای بسیاری را روانه کشورهای اروپایی، آفریقایی و آسیایی کردند و در این مأموریتها تلاش داشتند تا اهداف و مقاصد خود در تحمیل جنگ به جمهوری اسلامی ایران را، نزد جهانیان توجیه کنند.
تسنیم نوشت: محمدعلی صمدی نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس معتقد است، صدام هرگز منافقین را جدی نمیگرفت و تنها نگاه ابزاری به آنها داشت.
مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در آستانه سالروز عملیات مرصاد با حضور فرماندهان دفاع مقدس به واکاوی این عملیات میپردازد.
مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در آستانه سالروز عملیات مرصاد با حضور فرماندهان دفاع مقدس به واکاوی این عملیات می پردازد.
میتینگ سالانه گروهک تروریستی منافقین شب گذشته در حالی برگزار شد که شبکه ایران اینترنشنال این مراسم را بصورت زنده پخش کرد. این رسانهها که توسط دشمنان ایران مانند سعودی تامین مالی میشوند مدعی اند دنبال آزادیخواهی در ایران هم هستند!
روزنامه شرق نوشت: هادی غفاری گفت: وقتی من رد صلاحیت شدم، در خانواده من آتشی به پا شد؛ همسرم به من گفت آقای غفاری نوشتهاند عدم التزام عملی به اسلام، من 50 سال پشت سر شما نماز خواندهام، نماز من چه میشود؟
غفاری میگوید: خاطرم هست شهید بهشتی در سال اول انقلاب به مسعود رجوی پیشنهاد داد شما بیایید شهردار تهران شوید. ما در شورای انقلاب مطرح میکنیم و تصویب میشود. آقای مهدیان شاهد است. آقای بهشتی اصطلاحی داشت که میگفت انقلاب دافعه حداقلی و جاذبه حداکثری داشته باشد و تا میتوانید جذب کنید. حتی تعبیر یکی از دوستان ما این بود که دشمن را تبدیل کنید به بیطرف، بیطرف را به یار خودمان و یار خودمان...
مدیر اتاقخبر شبکه پرستیوی با اشاره به اینکه نگذاشتیم مشکلات بودجهای به آنتن منتقل شود گفت: ما در جریان اعتراضات قبلی آمریکا، چهار خبرنگار داشتیم که در میان تظاهراتکنندگان حضور داشتند و امسال به دلیل مشکلات بودجهای، هیچ خبرنگاری در صحنه نداشتیم.
شیراز - ایرنا - رییس بخش الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شیراز عنوان کرد: شهید بهشتی زمانه خود را خوب میشناخت، بر مسائل اجتماعی اشراف داشت و وضعیت حاکم بر ایران و جهان را مطالعه میکرد و درصدد شناخت درد و درمان آن برآمد.
لحاظ کردن عنصر «نفاق» و «نفوذ» در تحلیل نابسامانیها و کژکارکردیهای سیستمی باب جدیدی در بررسیهای آفات حکمرانی از منظر «امنیتی» می گشاید که جای کار جدی و البته عاجل دارد.
در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، طبق گفته متخصصین امنیتی وقت، در آن زمان تنها کشورهایی میتوانستند آن بمب را داشته باشند ژاپن، آمریکا، شوروی، آلمان، فرانسه و انگلستان بودند.
"محمدرضا کلاهی" عامل انفجار حزب جمهوری و ترور شهید بهشتی که انتظار داشت از سوی سازمان مجاهدین خلق پاداش بزرگی دریافت کند، ابتدا از سازمان اخراج و دو دهه بعد در هلند به قتل رسید.
به مناسبت سالروز شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یارانش در دفتر حزب جمهوری اسلامی، فیلمی از سرنوشت محمدرضا کلاهی صمدی عامل این جنایت را مشاهده میکنید.
علی ربیعی سخنگوی دولت در یادداشتی پیرامون شخصیت شهید بهشتی نکاتی را مطرح می کند که بنظر می رسد با اهدافی خاص به نگارش درآمده است.
محمد جواد قدیری، عضو کادر مرکزی سازمان مجاهدین خلق، به دوستانش اطمینان داده بود که در روز 7 تیر 1360، کار نظام اسلامی تمام است.